Yenişehir’de Başlayan Kavga İ̇znik’te Kanlı Bitti

Yenişehir’de Başlayan Kavga İ̇znik’te Kanlı Bitti
Bursa Yenişehir'de üç kişi arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan kavga, İznik'in Göllüce köyünde kanlı bitti.

Bursa Yenişehir'de üç kişi arasında bilinmeyen bir nedenle başlayan kavga, İznik'in Göllüce köyünde kanlı bitti. Olayda, bir kişi bıçakla yaralandı.

Yaralı hâlde kaçarak köylülere sığındı

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir ilçesi Karaköy köyünden, İ.Ç., iki kişi ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. İddiaya göre, zorla alıkonulan İ.Ç., İznik'in yukarı Göllüce köyüne getirilerek burada darp edildi. Aldığı bıçak darbesiyle bacağından yaralanan İ.Ç., kaçmayı başararak, aşağı Göllüce köyünde köylülere sığındı. Köylülerin müdahale ettiği yaralı vatandaş, ambulansla İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İ.Ç.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruştuma başlattı.

Yenişehir’de Başlayan Kavga İ̇znik’te Kanlı Bitti

Yenişehir’de Başlayan Kavga İ̇znik’te Kanlı Bitti

Yenişehir’de Başlayan Kavga İ̇znik’te Kanlı Bitti

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.