Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Çocuğa Motosiklet Çarptı

Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Çocuğa Motosiklet Çarptı
Kilis'te yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk, motosiklet çarpması sonucu yaralandı.

Kilis'te yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk, motosiklet çarpması sonucu yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, akşam saatlerinde Kazım Karabekir Mahallesi Şehit Binbaşı Bülent Albayrak Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet G. yönetimindeki 79 AR 938 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Elif B. isimli kız çocuğuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Elif B., kafasını kaldırıma çarparak yaralandı. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin Elif B'.ye çarptıktan sonra kız çocuğunun motosiklete takıldığı ve daha sonra savrularak yere düştüğü görülüyor. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Elif B.'yi ambulansla Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan talihsiz çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yolun Karşısına Geçmek İsteyen Çocuğa Motosiklet Çarptı

Kaynak:IHA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.