Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Ç.Rizespor'un Çöküşü Devam Ediyor

Ç.Rizespor'un Çöküşü Devam Ediyor

Son 6 Haftada 13 puan bırakan Ç.Rizespor, sadece duraklama dönemi değil; artık tam olarak gerileme dönemini yaşıyor… Süper Ligde belki de tarihinin en iyi başlangıcını yapmış olan Ç.Rizespor, ne olduysa son 6 haftada adeta kaybolmuş durumda. Maalesef, üst üste aldığı kötü sonuçlara bir yenisini de dün akşam Karabükspor karşısındaki maçta ekledi.

Ne acıdır ki, takımımız ilk 45 dakikada sadece bir korner kullanmış. Elbette ki, her iki takım da ilk yarıda pozitif futbol adına ortaya hiçbir şey koyamadı. Denilebilir ki, Ç.Rizespor’un skor yükünü çeken oyunculardan Sercan, Kweuke ve Cernat sakat. Elbette ki, bunlar çok önemli eksikler ve mazeret olabilir. Ancak, Ç.Rizespor bu durumlara düşmemeliydi. Başından beri bu tür sakatlıklar yaşanabileceği hesap edilmeli, kadro ona göre geniş tutulmalıydı. Ligde her türlü olasılığı düşünerek hareket edilmeliydi.

Allah aşkına, son haftalarda yenilen gollere bir bakın. Tamamen bireysel hatalar… Takım, gol pozisyonuna 90 dakikada bir iki kez zar zor girebiliyor. İki pas yapamamanın ve topu hep geri pas olarak kullanıp uzun toplarla gol bulmaya çalışmak bana göre mantıklı değil.

Neredeyse bugüne kadar aldığımız puanlarla yetineceğiz. Tabii ki, bu çok kötü varsayım. Temennim odur ki; ilerleyen haftalarda behemehal düzelip kendine gelmesi. Yoksa bu seyirciyi bulmak bile mümkün olmayabilir; ürkütmemek lazım… 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Orhan YAZICILAR Arşivi