Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Tehlike çanları çalıyor

Tehlike çanları çalıyor

Çaykur Rizespor, ligdeki düşüşüne devam ediyor. Haftalardır 3 puanı bir arada göremeyen Yeşil-Mavililer, çok önemli maçta Karabükspor’a her iki yarıda yediği gollerle mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Rizespor’da sakat oyuncuların çok olmasından dolayı önemli eksiklikler vardı. Özellikle forvet hattı zorunlu olarak değişti. Cenk Ahmet sağ tarafta Uche sol tarafta Tevfik’te forvette oynadı. 

Bununla da ileri uçta hiç etkili olamadı. 90 dakikaya baktığımız zaman aslında Rizespor iyi mücadele etti. Defansta ve orta sahada elinden gelen mücadeleyi ortaya koydu. İlk yarıda rakibe fazla pozisyon vermedi direkten dönen bir şutun tamamlanmasıyla mağlup duruma düştü. İkinci yarıda yine duran bir top ve yine direkten döndü gol oldu. Bu yenmeyecek goller Rizespor’un mücadelesini de sildi süpürdü. 

Rizespor’un eksikleri sıkıntısı oyunu çevirecek oyuncunun olmayışı. Forvet oyuncularının etkisizliği takımın gol üretmesine engel oluyor. Dün akşam mücadele etti, topa hakim oldu ama topu etkili kullanamadı. Özellikle ileride oynayan Uche ve yerine giren Depetris futbolu unutmuşlar. Ali Adnan’ın ise balans ayarı bozulmuş. O da düşüşte. Rizespor’un kadrosunda oyunu değiştirecek isimler olmadığından bu sonuçların alınması da kaçınılmaz oluyor. Zaten yetersiz olan bir kadro 4-5 oyuncunun sakatlanmasıyla iyice yetersizleşti. Bu da çok ciddi bir tehlike. Kendine güvenini kaybeden bir takımın maç kazanması zor. Sezon başında Rıza Çalımbay ısrarla transfer istediğinde buna kulaklarını kapatan Rizespor yönetiminin devre arasında neler yapacağını göreceğiz. Ama şu bir gerçekki Rizespor korku veriyor. Bu korku da tehlike çanlarının çalmasına neden oluyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Alihan TELATAR Arşivi