Mehmet Emin TOPRAK

Mehmet Emin TOPRAK

Ulaştırma Bakanına Açık Mektup !

Ulaştırma Bakanına Açık Mektup !

Geçen günlerde BİNGÖL havaalanını açtınız, önümüzdeki günlerde de KASTAMONU ve ŞIRNAK havaalanlarını açacaksınız. Ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacağı için hayırlı olsun.

Fakat gel gör ki, bu saydığımız üç il kapasite olarak bir tane RİZE yapmıyor… Hatta bu üç ile havaalanı olan ERZİNCAN, AĞRI, KARS, IĞDIR gibi bazı illeri de ekleyebilirsiniz. Yine de bir RİZE yapmıyor.

Oralara havaalanını ihtiyaç görüyorsunuz, RİZE’ye sıra gelince ağzınızdan ses çıkmıyor… Adeta ölü sessizliğine bürünüyorsunuz. RİZE kamuoyu bu konuyu anlamak istiyor!

Her gün 2000-2500 insanı dağları tepeleri aştırarak Trabzon’a taşımak hoşunuza mı gidiyor!

Bu çile ne zaman bitecek!

Bu dert ne zaman sona erecek!

Bu yolcuların içinde yaşlısı var, hastası var, çoluğu çocuğu var, yazı var kışı var. Bu insanların bedduasını artık daha almayın!

Şayet bizler yanlış düşünüyorsak, onu da söyleyin! Fakat SÖYLEYİN, KONUŞUN…

Bu işin başındaki fert olarak sizin gibi bir kişiye “SORUMLUSUNUZ!” demeye dilimiz varmıyor! Sizleri gerçekten sorumlu ve duyarlı bir bakan olarak biliyoruz. İyi şeyler yapıyorsunuz. Fakat bu havaalanı konusundaki duyarsızlığınızı da anlamakta zorlanıyoruz.

Bu “ACİL” ve “ELZEM” ihtiyacı Başbakan’a sizden başka kim anlatabilir! Ve bu ihtiyacı sizden başka kim daha iyi bilebilir! Bütün rakamlar elinizde…

LÜTFEN BU İNSANLARIN ÇEKTİĞİ ÇİLEYİ KALDIRIN! Şayet bu konuda hilaf-ı hakikat bir şey söylüyor ve yanlış yapıyorsak, adresimiz belli, yerimiz yurdumuz belli bir insanız! Bilemediğimiz bir şey varsa açıp söyleyebilirsiniz.

Son açılan havaalanlarını duyunca gerçekten tepkimiz bir kat daha arttı! Olamaz böyle bir şey dedik!

Milletin ve devletin kasası olan hazinedeki parayı harcarken, ihtiyaç önceliğini niçin düşünmediniz! 50 kişinin yolculuk yaptığı yere havaalanı yapıyorsun, ortalama 2000-2500 yolcusu olan yere yapmıyorsun! Bunu izah etmelisiniz! Gerekçenizi bekliyoruz!

“ARTIK YETER!” sözcüğünden başka diyecek bir şey bulamıyorum!

Saygılarımla!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24 Yorum
Mehmet Emin TOPRAK Arşivi