Vali Yazıcı’nın Sürpriz Ziyareti Bakın Kim Çıktı

Vali Yazıcı’nın Sürpriz Ziyareti Bakın Kim Çıktı
Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın hastanede yatmakta olan küçük bir çocuğa sürpriz ziyaretinde bakın o çocuk kim çıktı.

Rize’nin ilk kez ismini 2011 yılında Rize Belediye Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğinde olay53 tarafından yapılan haberle acıklı hikayesini duyduğu ve dönemin Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından yakından ilgilenilmesiyle acı hikayesinin detaylarının ortaya çıktığı bedensel özürlü Oktay Pehlivan, Rize Valisi Ersin Yazıcı tarafından sürpriz ziyarete uğradı.  Pehlivan, aynı yıl Hasan Karal ile, geçtiğimiz yıl ise dönemin Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile görüşmüş, Bakan Yazıcı’ya siyasette başarılı olmanın formülünü vermişti.

Bugünse Vali Ersin Yazıcı, programında olmamasına rağmen Rize Devlet Hastanesi 'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanife Yazıcı, Rize Devlet Hastanesini ziyareti sırasında bedensel engelli Oktay Pehlivan’ın isteğini Vali Yazıcı’ya haber verince, Vali Yazıcı, Eşi Hanife Yazıcı ile birlikte hiç tanımadığı vatandaşı ziyaret etmek üzere Devlet Hastanesine gitti. Kendisini ziyaret etmesini isteyen hasta ile neşeli bir sohbette bulunan Vali Yazıcı, Pehlivan’ın refakatçileri ve doktorlarından tedavi süreci hakkında bilgi aldı.

ersin-yazici-oktay-pehlivan-1.jpg

Oktay Pehlivan ile yakından ilgilenen Vali Yazıcı "Bu evladımız toplumumuzun özel birer parçasıdır. Onların en çok sevgi ve şefkate ihtiyacı var. Oktay Pehlivan’ın daveti üzerine buraya geldim. Her konuda hastalarımıza dertlilerimize ve sıkıntısı olanlara yardım ediyoruz.  Biz devlet olarak her konuda Oktay’ın yanındayız. Devletimizin sıcak yüzü hep yanlarında olacak.” dedi.

ersin-yazici-oktay-pehlivan-2-001.jpg

Oktay Pehlivan da yaptığı konuşmada, Vali Bey’in ziyaretinin kendisini çok duygulandırdığına dikkati çekerek, şöyle devam etti: “Valimizin ziyareti bana en güzel hediyedir.  Odamızın kapısı çalındı. Devlet büyüğümüzü kapımızda gördük. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizleri memnun etti " ifadelerini kullandı.

ersin-yazici-oktay-pehlivan-3.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Başkan Bakırcı'dan Gözdağı!

Küçük Oktay'ın Acı Kaderi Değişecek mi?

Karal'dan Oktay'a Destek

O Çocuktan Bakan’a Siyasette Başarılı Olmanın Formülü