Yunus Can Soykan'ı Binler Uğurladı

Yunus Can Soykan'ı Binler Uğurladı
9 günlük yaşam mücadelesini tedavi gördüğü hastanede kaybederek yaşamını kaybeden ve binleri hüzne boğan 19 yaşındaki Yunus Can Soykan, bugün ebediyete uğurlandı.

Rize’de mide ve baş ağrısı dolayısıyla hastaneye giden ve beyin kanaması geçirdiği teşhisi üzerine Trabzon KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırıldıktan sonra 9 günlük yaşam mücadelesini önceki gün kaybeden Yunus Can Soykan, bugün binlerce seveninin gözyaşları arasında ebediyete uğurlandı.

CENAZEYE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Çaykur Genel Müdürlüğü personellerinden Avniye Mağden Soykan ile Şaban Soykan’ın tek erkek çocuğu olan 19 yaşındaki Yunus Can Soykan için Rize Merkeze bağlı Pehlivantaşı Mahallesi Merkez Camiinde Öğle Namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının akabinde Yunus Can Soykan, Sunduk mevkisindeki aile kabristanlığına defnedildi.

yunus-can-soykanin-cenazesi-2.20141207132500.jpg

Cenazeye Soykan Ailesinin yanı sıra Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Çaykent Belde Belediye Başkanı Hasan Kara, Çayeli Büyükköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Külünkoğlu, Çaykur Genel Müdür Yardımcıları, Çaykur personeli, Yunus Can’ın okul ve spor kulüplerinden arkadaşları ile binlerce vatandaş katıldı.

Pehlivantaşı Mahallesinde tarihi bir cenaze kalabalığının yaşanmasına neden olan cenazede, aile bireylerinin cenaze öncesi ve sonrası taziyeleri kabul edişi sırasında uzun kuyruklar oluşurken, Pehlivantaşı – Ortapazar yolu cenaze boyunca trafiğe kapatılmak zorunda kaldı ve alternatif yollardan ulaşım sağlandı.

Cami cemaitinin cami içerisinde diğer vatandaşların ise cami avlusu ile karayolu üzerinde kıldığı Cenaze Namazının akabinde ise Yunus Can’ın naaşı gözyaşları arasında dualar eşliğinde Sunduk bölgesindeki aile mezarlığında ebediyete uğurlandı.

yunus-can-soykanin-cenazesi-1.jpg

yunus-can-soykanin-cenazesi-3.jpg

yunus-can-soykanin-cenazesi.jpg

01.20141208083745.jpg

yunus-can-soykan-cenaze.jpg

yunus-can-soykanin-cenazesi.20141207153754.jpg

yunus-can-soykanin-cenazesi-1.20141207153813.jpg

CENAZEYE AİT FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Yunus Can Soykan'ın Defin Yeri ve Zamanı Belli Oldu

Yunus Can 9 Gün Hayata Tutunabildi

Mide Ağrısıyla Gitti Beyin Kanaması Teşhisi Kondu