Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Atmaca'nın Gücü Kartal'a Yetmedi

Atmaca'nın Gücü Kartal'a Yetmedi

12 Mart Cumartesi günü Çaykur RİZESPOR kendi sahasında Beşiktaş’a 2-1 yenildi. Maçın skoruna bakarak başabaş kora kor bir müsabaka olduğunu düşünmeyelim.

Evet maçta bir penaltı pozisyonunu değerlendiremedik.Bir pozisyonda topumuz direkten döndü.Kim bilir bu pozisyonlar golle sonuçlansa daha farklı bir müsabaka izlenebilirmi idi? Tartışmaya açık.Ancak gerçek olan bir şeyler var.Kaleci  Itanje 2 gol yemesine rağmen başarılı bir müsabaka çıkardı.Skorun çok farklı bir konuma gelmesini önledi.

Maça dengeli başlamıştık.Çıkarken top kaptırmak en tehlikelisi.Hele birde rakip Beşiktaş olursa.Kaptırılan top sonrası defans dengesiz yakalandı.Marıo GOMEZ’e ceza alanı dışında yapılan faul.SOSA inanılmaz vurdu.Kalecinin yapabileceği bir şey yok.Beşiktaşın en tehlikeli olduğu zaman maçın başında öne geçtiği zamandır.Rakip gol yediği zaman saldıracak ve geride geniş alanlar bırakacak.Bu Beşiktaşın aradığı ve istediği ortamdır.2.gol tipik hazırlanışı itibarıyla Beşiktaş golu.Çaykur Rizespor çaresiz kalıyor.

İlk yarı atılandan çok kaçırılanlar konuşuluyor.Skor çok daha farklı olabilirdi.

İkinci yarı bu atmosferde başlıyor.Böyle durumlarda taraftar takımı hareketlendirmeli.Ancak takımı ateşleyen ve hareketlendiren Beşiktaş taraftarı.Çaykur Rizespor taraftarı ancak rakip takımı ve taraftarı seyrediyor.Bu esnada Beşiktaş inanılmaz goller kaçırıyor.Çaykur Rizespor tarihi bir farktan önce kalecisi  sonra şansı ve Beşiktaş forvetlerinin benciliği ve becerilsizliği yününden kurtulmuş oluyor.Tabi maçın sonunda atılan gol uzatmada da olsa bir puan için umut ışığı oluyor.Ancak maç 2-1 Beşiktaş lehine sonuçlanıyor.

Bu maçtan Koray ALTINAY ve OBAOBANA sarıkart cezalısı olarak önümüzdeki hafta Akhisar maçında oynayamayacaklar.Ara transferde  kadro takviyesi yapılmamasının ceremesini çekiyoruz.Kweukesiz bu takımın hücum gücü oldukça zayıf ve caydırılığı azalmış.

Aşağıdaki takımların kaybetmeleri ve puan farkının azalmaması tek tesellimiz.Bundan sonraki süreçte evimizde oynayacağımız Mersin ve Kayseri maçları artık bu takımın final maçları gibi gözüküyor.

Kupaya gelince Galatasarayın şu anki durumu kupada finale çıkabilmemiz için büyük şans.Umarım herhangi bir sakatlık ve ceza durumu olmaz.

Böyle bir maçta bile hertürlü kampanya ve davetiyeli seyircilere rağmen stadyum dolmuyorsa taraftar olarak kendimizi sorgulalamız lazım.Seyirci adedi.8.995

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Sabri TOPAL Arşivi