Zelkif AKGÜL

Zelkif AKGÜL

BAŞBAKAN ŞAŞIRDI MI? ŞAŞIRTTILAR MI?

BAŞBAKAN ŞAŞIRDI MI? ŞAŞIRTTILAR MI?

Sayın Başbakan;

Reyhanlı’da, siz Amerika ya gitmeden önce, bir terör saldırısı olmuştu ve resmi açıklama ile 51, gayri resmi olarak 170 civarı vatandaş ölmüştü.Siz, benim tahminim; millet galeyana gelmesin ve beni protesto etmesin,yaptığım yanlış dış politikalar görülmesin diye Reyhanlı ya gitmediniz.

Sayın Başbakan;

Size Amerika'ya gitmeden bazı sorular yönelten bir yazı yazmıştım.Size yazdığım soruların kaale alınmayacağını da biliyordum.Fakat insan düşününce soramadan edemiyor.Bu arada düşünmeyen ve düşünemeyenler için diyecek bir şeyim yok.

Ben, siz Amerika da iken düşündüm, gitmeden Reyhanlı da olan katliamın ‘Suriye ordusu ve Esad’ın planlı saldırısı’ olduğunu söylemiştiniz.Bu söylemden sonra düşündüm ki; ‘acaba sayın başbakan olay olur olmaz nerden öğrendi ve biliyor kimin yaptığını, acaba birimi söyledi deliller araştırılmadan ve süreç ortaya konmadan?’.Sonra aklıma gelen ilk şey; ‘sayın Başbakan Esad’ı ABD ile beraber düşürmek isterken başarılı olamadı da, bu  tür katliamları ona yıkarak Suriye ye saldırmak için gerekçe mi üretiyor’ oldu.’Yok yok’ dedim sonra kendi kendime, ‘bizim başbakanımız Amerika’nın isteklerini yerine getirmek için kendi insanlarını bu kadar vahşet içine atmaz’ diye düşündüm.

Sayın Başbakan;

Siz bu kadar kendinden emin ‘Esad güçleri yaptı’ diyerek ABD ye gittiniz ama gelince El kaide bağlantılı, özgür Suriye ordusu adı altındaki teröristlerin el nursa örgütünün bu eylemi yapmış olduğu jandarma istihbarat raporunun sızması ile ortaya çıktı.Şimdi bu kadar sizi keskin konuşturan ve şaşırtan acaba ekibinizde olan yanlış yapanlar mı? Yoksa ABD destekli operasyonda siz mi şaşırdınız?

Size ‘giderken sağ salim gidin gelin ama gelince kızgınlığımız artmış olacak’ demiştik.Geldiniz ama hiç de hoş gelmediniz.Çünkü verdiğiniz demeçler ve bakanlarınızın açıklamaları,ortaya çıkan istihbarat raporları ve sizin ‘kem küm’ ifadeleriniz bizim kızgınlığımızı daha da artırıyor bilesiniz.Sizi acaba şaşırtan ABD mi? Hırsınız mı?Hakikaten şaşkınmısınız? Yoksa öyle mi davranıyorsunuz?Söyledikleriniz sürekli birbiri ile çelişmeye başladı.Sizi şaşırtanlar bizi şaşırtamaz bilesiniz.Varsa yanlışınız ülke menfaatleri,kul hakkı ve Allah rızası için düzeltesiniz.Yoksa çok geç olacak.

Bu millet baş tacı da yapar.Cehennem çukuruna da sokar.Şimdiye kadar bazı vatandaşları bazı şeylere inandırdınız.Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.Sizi birilerimi şaşırtıyor yoksa siz mi şaşrdınız ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Zelkif AKGÜL Arşivi