Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

SİYASET AKLI, AKIL SİYASETİ GEREKTİRİR; AKLI OLMAYANIN SİYASETİDE YOKTUR

SİYASET AKLI, AKIL SİYASETİ GEREKTİRİR; AKLI OLMAYANIN SİYASETİDE YOKTUR

Değerli dostlarım!.. 

Bir ata sözünde:

-"Merdivenden istediği noktaya çıkanlar, merdiveni tekne ile iterlermiş!.."

Şu cennet ülkemde birileri uydu misali yörüngelerine çıkabilmek için hizmet sevdalılarının iyi niyetlerini suiistimal etmekten hiç de utanmamaktadırlar!.. Hele hele iktidar ve muhalefet partilerinde bu tabloyu yıllarca müşahede ettik ama iktidar partimize pek etik bulmadık!.. 

Eğer Merkez İlçe teşkilâtı ve içinde virüsler varsa, bu teşkilâtı seçen hangi seçmen acaba?..Yoksa birilerinin yaptığı hataları örtbas için “Günah keçisi” aranıyorsa onu da öğreniriz!.

 Lütfen pür dikkatle uyduların, roketlerin, füzelerin yükselişine google’den dikkatle bakalım:

Uydu-roket, kendisinden en az 5-6 kat büyük ve ağır olan roketin sırtına oturtulmuş (tıpkı seçmenlerimizin sırtına binen parti yöneticileri ve vekiller gibi!..) Füze menzile varırken, kendisini taşıyan yakıt depoları bitince atılır, sıra öpürüne gelir derken roket menzile varır değil mi!..

Bu rütbesiz asker parti teşkilâtlarının çekirdek temelini teşkil eden  hizmet erleri gece-gündüz demeden kendilerini namusluca savunacaklarına inandıkları vekillerini son barutlarına varıncaya kadar etik  değil ama (kıçları tutuşarak) menzile oturttukları sevdiklerini tam bir OHH diyeceklerine, bir de bakarlar ki menzile oturtulan sevdikleri tarafından bindikleri merdiven bu kişilerce tekne ile itilir ve yüreklerinden hançerlenirlerse işte o an kahrolur insan değil mi!. 

Lider ve başkan konumundaki kişiler eğer bu olayları duyar da üzerlerine gitmez ve kendilerine birileri tarafından sunulan raporu gözleri kapalı olarak onaylamaları halinde işte keten helva yandı ve OYY diye mutluluk duyan bu çileli insanlar kaderleriyle baş başa bırakılmakta işte gördüğünüz tablo gibi!.. Hakla olmayan-haklı ile olmayan asla hayatta HAKLI olamazmış!..

Tüm hayatı boyunca dürüstlükten ayrılmayan, iğnenin ucu kadar hayatında kara leke bulunmayan ve bunun için bizzat üyesi olduğu Ak Parti seçmeni tarafından Ak Parti Rize merkez İlçe Başkanlığına getirilen Mehmet Topaloğlu kardeşimiz ve ekibine halkımızın da % 70’inin çok iyi bildiği birileri tarafından yapılan bu uygulamanın arkasında olanların çok yakında İYOT gibi açığa çıkacağını bilmekte fayda vardır ki inşallah bu operasyon burada durmayacak ve tüm teşkilât içindeki virüs ve parazitlerin de ortaya çıkması sağlanır ve Erdoğan’ımız her zaman güler yüzle Rize’ye-evine-yuvasına gelir!

Osmanlı döneminde halkın Cuma günleri padişaha açıkça şu seslenişini asla unutmayalım:

-“MAĞRUR OLMA PADİŞAHUM, SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR...” Ayrıca bu yanlışların bir de yarını olacağını ve herkesin yaptıklarının hesabını gerek bu necip halka ve gerekse Rabbine karşı vereceğini asla unutmasınlar!..

-“Alma mazlumun ahını-çıkar aheste aheste!..” ata sözünü kulaklarımıza lütfen küpe yapalım.

Bir Başbakanının, dünya liderinin il ve ilçe teşkilâtları arasındaki bu sürtüşme haliyle birilerinin işine yarayacak, kalpler kırılacak ama muhakkak (bağışlayın)  köstebekler de sevinecektir!. 

Başta Rize’mizdeki siyasi parti teşkilâtları ve diğer iller ve ilçelerdeki bu ve benzer etik olmayan davranışları elinde güç olduğu müddetçe sergileyen  KELAYNAK KUŞLARINA lütfen acıyın e mi!..

Zira onlar için tarihde her zaman söylenen :-“BİR ZAMANLAR KARTALDI, YA ŞİMDİ!.” Muhakkak gelecektir ama kırılan kalpler hiçbir zaman onarılmayacak, kıranlar da yalnızlık içinde inşallah Rizemiz küçük bir il göreceğiz ki, kendi kaderleriyle baş başa kalıp sürünüp gideceklerdir!..

Halkımız şu ata sözünü iyi bilsin:”AYI, İNİNDE AVLANIR!..” Birileri Başbakanımızı zora bırakmak için belki de Ona yanlış raporlar sunmakta ki bakalım bu kişiler hangi babayiğitler ve kimlermiş!..

İtalyan Siyaset bilimcisinin konumuzun başlığını taşıyan vecizesinin kulaklara küpe olması dileğiyle.

Halkımızın gerçekleri açısından önemli olan bu kararın hayırlı olması dileklerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi