Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Beyler kendinize gelin

Beyler kendinize gelin

Çaykur Rizespor, kredilerini haftalar önce bitirmişti. Sadece sahasında daha fazla maç oynama avantajı vardı bunu da üst üste aldığı beraberliklerle kaybetmeye başladı. Lig'de oynadığı son 21 maçın sadece 2 sini kazanan yeşil-mavililer kalan 8 maçın kaç tanesini kazanıp 5 yıl aradan sonra çıktığı süper lig'de tutunabilecek. İşimiz harbiden çok ama çok zor fakat imkansız değil.

Evet Rizespor' da sakat ve cezalı futbolcular var. Bunlar önemli eksikler ama mazeret asla değil. Eskişehirspor, bir önceki maçtan 4 eksik oyuncuyla oynadı. Onun da sakatı vardı ama Rizespor'dan çok daha iyi mücadele etti.

Uğur Tütüneker, henüz beklentilere karşılık veremedi. Takıma da yeteri kadar hükmedemiyor. Hep bir mazeret, hep bir bahane.

Çaykur Rizespor, lig'de kalmak adına korku tünelinden çıkmak için kazanmak zorundaydı ama bunu başaramadı. Kaybedilen 2 puan bir yana bırakın ilerisi içinde umut vermedi.

Eskişehirspor maçının ilk dakikasından itibaren görüldü ki sahadaki oyuncuların maçı kazanma gibi bir telaşı yoktu. Kendi sahasında oynayan bir takım üstelik şiddetle 3 puana ihtiyacı olan bir takım bu kadar kötü oynayamaz. Ne bir takım taktiği, ne bir hırs vardı. Orta alanda biraz olsun Sylvestre dışında ısıran başka bir isim yoktu. 75 dakika tek bir pozisyona girilemeden pas hataları ve korkak futbol ile geçti. Forvete oyuncuları bırakın gol atmayı gole yaklaşmak bile yaklaşamadılar.

Son 15 dakika da saman alevi gibi bir parlama ve son saniye de kaçan gol.
İnsanlar her isteğine her zaman ulaşamıyor. Futbol bu top yuvarlak deyip geçemezsin.
Beyler kendinize gelin bu işin şakası yok. Korkunun da ecele faydası yok. Rizespor küme düşerse bunu hesabını vermezsiniz. Teknik, kadro ve futbolcular arkalarına bakmadan çekip giderler. Biz bize kalırız.

Lig'de 8 maç kaldı ve Rizespor sırat köprüsünde yürüyor. Pamuk ipliğinin kopmaması için bir şeyler yapılmalı. Çok ciddi acil önlemler alınmalı. Yöneticiler kriz yaratmaz. Kriz çözer. Gerekirse hocanın da futbolcularında kulağını çekeceksin ve önlemine alacaksın.

Takımda başı boşluluk var. Otorite boşluğu var. Maç biter bitmez soluğu sınır dışında alan futbolcular var. Ayıp oluyor beyler hem de çok yazık oluyor. Kendinize gelin. Aldığınız paranın hakkını verin. Profesyonelseniz, sorumluluklarınızın gereğini yerine getirin. Maç biter bitmez eğlence mekanlarına arazi olmayın. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi