Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

O tribünler boş kaldı

O tribünler boş kaldı

Geçen hafta Rizespor, Kasımpaşa ile berabere kalarak ununu eleyip Süper Lig’de tutunmayı başarmıştı. Rakibi Elazağspor’da ununu elemişti. Ancak eleğini PTT 1. Lig’e asmıştı. Lig için hiç bir endişesi olmayan bu iki ekip dün Rize’de çok rahat bir futbol ortaya koydular. Yeşil-Mavili takım oyuna biraz daha iyi başladı. Ancak bu üstünlük fazla uzun sürmedi. Zaten her yönden rahat olan bu iki takım birbirlerinin kalelerinde sürekli gol aradılar. İlk gol bir durun toptan Elazığspor’dan geldi. Rakip takım firikikten attığı golle devreyi önde tamamladı.

Rizespor ikinci yarıya oyuncu değişikleriyle başladı. Maçı mağlup getirmenin telaşı ile rakip kalede daha fazla etkili oldu. Ümit’in ceza sahası içerisinde düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını kullanan Kweuke topu iki hamlede filelere gönderdi. Rizesporlu oyuncuların beraberlik golünün sevincini Soma’ya saygı duruşu yaparak göstermeleri dünkü maçın en güzel estantelerinden biriydi.

Tribünler gelirleri de Soma’ya gidecekti ancak o tribünler boş kaldı. Bu da bizi çok üzdü. Ardından Kweuke’nin golüyle mağlup durumdan galip duruma geçti. Maçta son sözü ise sahanın en iyi ismi Lualua söyledi. Zaten Rizespor’un hücumdaki en etkili silahı Lualua. Takımı hücuma kaldıran, rakip kaleye sınır tanımadan şutlar atan, asistler yapan Lualua kalitesini ve ne kadar önemli futbolcu olduğunu bir kez daha gösterdi. Rizespor’un, ligi galibiyetle bitirmesi de son derece iyi oldu. Bu galibiyetle hem 3 puanla sahadan ayrılmasının sevincini yaşadı hem de kasasına maddi gelir sağladı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi