Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

En güzel bayram hediyesi

En güzel bayram hediyesi

Süper Lig’e iyi başlayamayan ve üst üst üste başarısız sonuçlar alan Ç.Rizespor, kötü gidişe son verdi. Yeşil-Mavililer, ligin güçlü takımlarından Eskişehirspor’u deplasmanda mağlup ederek altın değerinde 3 puan aldı.

Alınan bu galibiyet adeta hayat öpücüğü ve en güzel bayram hediyesi oldu. Rizespor maçın ilk yarısında iyi değildi. Taktik gereği alan savunması yaptı ve kalesini çok adamla savundu. Hücuma da kontra atakla çıkmaya çalıştı. Bununla da maçın bu bölümünde baskılı oynayan ev sahibi ekip Eskişehirspor’du.

Ev sahibi takım Rizespor’un zaafı olan duran toplardan pozisyonlar buldu ve bunlardan biri de direkten döndü. İlk yarıyı berabere tamamlayan Rizespor, ikinci yarının başında atmış olduğu golle bir anda öne geçti. Kale önüne gönderilen topu Murat Duruer kalecinin üzerinden diziyle filelere gönderdi. Yeşil-Mavililer, öne geçtikten sonra yine geri yaslandı ve kalesini çok adamla savunmaya başladı. Yine uzun toplarla rakip kaleye gitti. Rizespor rakibi iki kez az adamla yakaladı.

Ancak yakaladığı bu net gollük pozisyonları Kweuke ile değerlendiremedi. Eskişehirspor’un beraberliği yakalamak için baskılı oynamaya çalıştığı dakikalarda Rizespor’un defansının bir anlık dikkatsizliği sonucunda beraberlik golü geldi. Ancak Rizespor Kweuke’nin kafa golü ile ikinci golü de bularak skoru ilan etti. Rizespor dün güçlü rakibi karşısında iyi mücadele etti ve rakibine gol pozisyonu vermedi, attığı iki golle de ilk galibiyetini alarak rahat bir nefes aldı. Darısı bundan sonraki haftalara.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi