Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Bir Aslan Miyav Dedi

Bir Aslan Miyav Dedi

Bir aslan miyav dedi,

Minik fare kükredi,

Fareden korktu kedi,

Kedi pırr uçuverdi.

Yalanmı?

Tuhafmı?

Yoksa inanmadınmı?

Herkesin müziğini çok iyi bildiği ancak sözlerinden bir şey anlamadığı üstad Kayahan’ın şarkı sözleri.

Igor TUDOR iki hafta önce Karabükspor başında geldiği Rizede mağlup ayrılmıştı.

GS  başında geldiği Rizede mağlup olmadı.Bruma ve Eren Derdiolmayanı  kadroya almayarak büyük bir risk aldı.Bunu Çaykur Rizespor yeterince değerlendiremedi.

Kweukesiz Rizespor tad vermiyor.GS maçının ilk yarısında ne yaptığı ve ne oynadığı belli değildi.Geriden çıkarken kaptırılan top ve yenilen gol.

2.yarı itibarıyla Çaykur Rizespor kendine geldi.Bütün riskleri göze alarak Galatasaray üzerine gitmeye başladı.Burada yenilebilecek bir gol herşeyin bitmesi ve maçın farklı kaybedilmesi demekti.Dahada kötüsü ümitlerin ortadan kaybolması demekti.

Ancak boyu kısa ama futbol aklı ve ciğeri kocaman gencecik bir adam Recep NİYAZ devreye girdi.Bir orkestra şefi gibi takımı yönetti.Serbest vuruştan Özgür ÇEK’ti ve gol oldu.Mustera bile şaşırdı.

Maçın sonları temposu ve heyecanı ile izleyenleri adeta büyüledi.Maç iki tarafa da gidip geldi.Sonuçta puanlar paylaşıldı.

DERSLER

Uzun zaman sonra Çaykur Rizespor duran toptan gol yemedi.Bu bir gelişme.Ancak çıkarken topu kaptırdı ve gol yenildi.

Forvet oyuncusu Mehmet Akyüz sağkanat savunucusu olarak başlıyor.2.yarı çıkıyor Ahmet İlhan Özek sağ kanat savunucusu olarak devam ediyor.(Tebrikler Ahmet müthiş oynadı.)Peki Rizespor yurtdışından aldığı sağ kanat oyuncularını niye aldı.İdmanlarda oynasınlar diyemi?

TUDOR kendi bindiği dalı kesti.İlk maçta Rizespora 2 gol atan dertsiz EREN’i ve takımı ileriye taşıyan en önemli futbolcusu Bruma’yı kadroya almayarak fantezi yaptı.Eline yüzüne bulaştırdı.

Rizespor seyircisi sınıfta kaldı.(İstisnalar hariç) Yönetim ve hoca eleştirilebilir.Eleştirilecekte.Ancak maçın başından itibaren demotive bir şekilde takıma ayak bağı oldu.Beraberlik golu sonrası canlandı.Keşke maçın başından itibaren desteklerini gösterebilselerdi.

Bu beraberlik Çaykur Rizespor için önümüzdeki haftalara ümitle bakmasını sağladı.Gelecek hafta oynanacak Kayserispor maçı tamammı? Devammı? Niteliğinde olacak.

Bütün eleştiri hakları saklı kalmak kaydıyla savaş baltaları gömülsün ve bu maçta takıma büyük destek verilsin.

Maç sonrası eleştiri ve ya övgü ne gerekiyorsa yapılsın.

Bir aslan miyav dedi.

Atmaca uçuverdi.

Puanlar paylaşıldı.

Yalanmı? Tuhafmı? Yoksa inanmadınızmı ?

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Sabri TOPAL Arşivi