Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Bıraktığımız Yerden Başlamak

Bıraktığımız Yerden Başlamak

İlk yarı sonunda genel bir değerlendirme yapmıştık. Kazandığımız Başakşehir maçı ile ilgili düşüncelerimizi ifade etmiştik.Aşağıdakiler ve yukarıdakilerin ortasındaydık.Bundan sonra hedeflerimiz doğrultusunda yapacaklarımız önemli idi..Anlaşılan 24 puana ulaşmak bizim için yeterli görülmüş..Baksanıza devre arası takıma herhangi bir takviye yapılmamış.Demekki kadro yeterli görülmüş.

Futbol ciddi iştir.Çok çalışmak lazım.Disiplinli olmak lazım.Hakem son düdüğü çalana kadar bırakmamak lazım.Ligde öyle.Lig bitmeden veya matematikmen her şey belli olmadan rahatlamamak lazım.

2007-2008 sezonu ilk yarı sonunda 17 maçta 21 puan alarak tamamlamıştık.Maalesef o sezon lig sonuna kadar 29 puan toplayabilmiştik,ve küme düşmüştük.

İkinci yarının ilk maçı kendi sahamızda Gençlerbirliğine 3-2 mağlup olduk.Sonuç kötü.İhşallah bu sonuçtan gerekli dersleri çıkartıp transfer sezonu sonuna kadar gerekli takviyeler yapılır.Yoksa  bu yılda kötü günler geçirebiliriz.

Maç kaybedilebilir.Ancak kendinden 11 puan aşağıda küme düşme potasındaki bir takıma penaltı sonucu atılan beraberlik gol’une sevinirken sakatlanmak.Çok düşündürücü.Maç sonarası Sn.Hikmet KARAMAN hocanın ayrıca bunu mazeret olarak sunması daha da kötü.

Bizden aşağılarda olan takımlar bir şekilde takviyelerini yapmışlar.Biz ise aynı kadro.Bu kadro içerisinde atanımızla tutanımız iyi olduğunda fena sayılmayız.Tabi futbol şansımız da yerinde ise.Ancak bunlar yeterli değil.Ayrıca bu atanla tutan her zaman aynı performansı  gösteremez.Bu işin cezası var,sakatlığı var.Var da var.

Netice de ilk yarı sonunda bıraktığımız yerden başlayamadık.

Sadece kaybedilmiş bir maç olarak bakalım.En kısa zamanda gerekli takviyeleri yaparak yeniden başlayalım.

İlk yarı sonunda Çaykur Rizespor iç saha maç seyirci ortalaması yaklaşık 2.900 kişi.Bu maçlar içerisinde önce FB,sonra GS ve TRABZONSPOR maçları dahil.

Buradan herkes gerekli dersler i çıkarsın.Elbette eleştirilecek yönler var.Bunları eleştirelim.Ancak hakaret etmeden ve yapıcı olarak katkı sağlayıcı nitelikte olmalı.

Netice itibarıyla Süperligde bulunmak ve sürekli kalmak istiyorsak hep destek tam destek.

Bu duygularla ikinci yarının Çaykur Rizespora ve ülke futboluna başarı getirmesini diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Sabri TOPAL Arşivi