Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Bu Kadar Gol Kaçmaz

Bu Kadar Gol Kaçmaz

Ç.Rizespor, sahasında konuk ettiği Trabzonspor ile berabere kalıp maç kazanamama geleneğini sürdürdü.

Bununla da ligin en kötü ve başarısız dönemini geçiriyor. Yeşil-Mavililer, yeni transferlerinden Lualua ve Görkem’in ilk kez oynadığı karşılaşmada futbol ve mücadele olarak iyi bir görüntü ortaya koydu. Ancak sonuç iyi olmadı. Futbolda iyi oynayana değil kazanana 3 puan veriliyor. Haftalar su gibi akıp gidiyor, özlemle hasretle beklenen 3 puan bir türlü gelmiyor. Bakalım ne zaman gelecek.

Rizespor maça istekli ve arzulu başladı. Engin Baytar orta sahada beyin görevi üstlendi, takımı yönlendirdi. Pozisyonlar buldu ama sonuca gidemedi. İkinci yarıda Engin Baytar’ın sakatlanmasıyla Sercan oyuna girdi. Rizespor, risk alıp rakibin üzerine gitti. Peş peşe ataklar geliştirdi. Ancak istediği aradığı golü bir türlü bulamadı. Kaleci Onur’u geçemedi. Onur’u geçtiğinde ise direklere takıldı.

Bir takım sahasında Trabzonspor gibi güçlü bir takım karşısında bu kadar pozisyon bulup atamıyorsa bu son vuruşları iyi yapamıyor demektir. Bu kadar gol kaçmaz arkadaşlar. Sonra bunları çok ama çok ararsın. Maç kazanamama serisi 14 maça çıktı. Bu çok ciddi bir tehlike. İyi oynuyorsun, mücadele ediyorsun ama bir türlü kazanamıyorsun. Kazanamadıkça puan alamıyorsun.

Harbiden çok yazık oluyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi