Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Ders Alınsın

Ders Alınsın

Çaykur Rizespor, dün akşam İstanbul’un merkezinde Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak sezonu kapattı. Ligin bitimine 1 maç daha var. Ancak o maç sadece formalite maçı olacak. Yeşil-Mavililer, Kasımpaşa karşısında özellikle ilk yarıda tel tel döküldüler. Hiç etkili olamadı. Daha doğrusu futbol adına hiç bir şey ortaya koyamadı. Rakibin baskısı sonrasında oyunu yarı alanında kabul edip sadece kalesini savunmaya çalıştı. İkinci yarıda biraz daha topalarlanan Yeşil-Mavililer, Kweuke ile öne geçti. Ancak bu gol sevinci fazla sürmedi. Uzaklardan atılan bir şutla kalesinde beraberlik golünü gördü.

Dün Rizespor kalecisi Serkan olmasıydı durum farklı olurdu. Çok güzel kurtarışlar yaptı. Böylesine maçlarda futbol çok önemli olmayabilir. Ama Rizespor berabere kalmışsa bunu kalecisinin performansına, rakibin beceriksizliğine ve biraz da kendi şansına borçlu. Sonuçta 1 puanla son deplasmanını kapattı. Rizespor 5 yıl aradan sonra çıktığı Süper Lig’de çok zorlu ve sıkıntılı bir sezon geçirmesine rağmen özellikle son haftalarda deplasmanda aldığı puanlarla ligde tutunmayı başardı. Şimdi herkes oturup düşünecek. Çok büyük bir ders alarak önümüzdeki sezonun plan ve programını yapacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi