Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Geldik Dostum

Geldik Dostum

Dün Ankaragücü maçının 71. dakikasına kadar biraz sıkıntı yaşadık, biraz da strese girdik. Penaltı atışı sırasında saha kenarında ısınan Cumalı Bişi ile el ele verip sarıldık. Kaptan Cernat topu fileleri gönderince sevinç gözyaşlarına engel olamadık.

İşte o an Ç.Rizespor'un son 5 yılı bir filim şeridi gibi gözümün önünden akıp gitti. Ellerimi yüreğime koydum. Kalbimi atışındaki hızı tespit ettim.

2008 yılı Mayıs ayında Kayseri'de Kayserispor'a yenilip süper Lig’e veda etmiştik. Ogün Kayseri'yi gözyaşları içinde terk ederken yüreğim toz duman olmuştu.

Aradan geçen 5 yılda yani 1825 günde neler yaşadık neler. Onlarca Teknik direktör, yüzü aşkın futbolcu geldi gitti. Çok sıkıntılar yaşadık. Acılar çektik. Canımızı çok yaktılar. Hatta 2. Lig’e düşmekten son maçta kurtardık. Her sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan bir takım hep hayal kırıklığı yaşadı ve yaşattı.

Geride kalan 5 yılda yaşanan bunca şey dün Ankaragücü maçı bitince unutuldu gitti.
Artık hatıralarda kaldı.

Bazen duygularım beni esir ediyor. Bazen mantığımın önüne duygularımın geçmesine izin vermeden Rizespor'u tahlil ediyorum.

Evet çok şey geride kaldı.

Şimdi Çaykur Rizespor şampiyon. Şimdi Rizespor'un süper Lig’e geri dönmesinin sevincini yaşıyoruz. Rize bayram yeri gibi.

Elbette herkesin bu şampiyonlukta payı var. Ama en büyük pay Mustafa Denizli'nin. Şimdi Türkiye'nin efsane teknik direktörü, Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Mustafa Denizli'nin ak devrimine tanıklık yapıyoruz. Bize verdiği bu şampiyonluğa bayrak sallayarak demli çaylarımızı yudumluyoruz.

Hocam bize yaşattıkların ve öğrettiklerin için teşekkür ediyoruz.

Futbolcu kardeşlerimize de yürekten teşekkür. Ayaklarınıza ve yüreğinize sağlık.

Rize'nin Cumhuriyet Meydanın dan, Ankara'nın Kızılay'ına ve İzmir'in Alsancağı kadar Rizeliler, Çaykur Rizespor'un şampiyonluğunu kutluyorlar.

Selam sana şampiyon. Yuvana, ait olduğun yere geri geldin.

İşte bu nedenledir ki zor ama çok zor geldin Rizem..Zor gitmeyi aklının uçuna bile getirme.
ŞAMPİYON ÇAYKUR RİZESPOR

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi