Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Görüntü iyi değil

Görüntü iyi değil

Uğur Tütüneker Rizespor’da ki ikinci maçında kendi tercihleriyle oyuncuları seçip kendi futbol anlayışını ortaya koymaya çalıştı. Ama bunu ilk yarıda maalesef başaramadı. Orta sahada Aykut, Kıvanç, Cernat ve Kağan dörtlüsü ile maça başlayan Yeşil-Mavililer, ileri de ise Abdi ve Deniz Kadaf’la gol aradı. Bu oyun tarzı Rizespor’a hiç bir şey vermedi.

İlk yarıda oyunu tamamiyle kendi yer alanında kabul etti. Sadece Galatasaray’ın baskısına karşı kendi kalesini savundu. Orta sahada ayağa pas yapıp takımı hücuma kaldıracak oyuncu olmadığından Rizespor rakip kaleye gidemedi. Elbette rakip Galatasaray önlemlerini alacaksın. Kendi sahanda bu kadar korkak oynamanın bir anlamı yok. Uğur hoca Galasaray karşısında oynamaktan çok oynatmamayı gol atmaktan çok gol atmamayı düşen bir oyun tarzındaydı sanki. Zaten ilk yarıdaki görüntüde buydu.Ancak Galatasaray karşısında bu kadar pasif ve etkisiz oynarsan golü de yersin. Sezon başından beri Rizespor’un en büyük sıkıntısı olan duran top hastalığı dün akşamda bir kez daha kendini gösterdi. Konuk ekip kornerden bulduğu golle öne geçti. Bu dakikadan sonra Galatasaray ikinci gole çok yaklaştı ancak değerlendiremedi. Maçın da bu şekilde Galatasaray’ın üstünrlüğü altında tamamlanacağı sanılıyordu. Ancak Rizespor oyunu bırakmazken penaltı kazandı ve Kweuke ile bulduğu golle maçta eşitliği sağladı.Galatasaray gibi takımdan 1 puan almak önemli. Ancak Rizespor bu kadar kötü oynarsa sonu iyi olmaz. Takım futbol olarak iyi bir görüntü vermedi. Sonuç olarak Galasaray’dan alınan 1 puan alttaki rakiplerin kazandığı haftada hiç yoktan iyidir.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi