Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Hayat öpücüğü

Hayat öpücüğü

3 değil, 5 değil, 7 değil, 10 değil, tam 15 maçtır kazanamıyorduk. Haftalar su gibi akıp giderken Rizespor 15 maçtır 3 puanı bir arada görememişti. Bu şanssızlığına ligdeki tek deplasman galibiyetini aldığı Gaziantepspor’u dün akşam mağlup ederek son verdi. Maçtan önce spor servisimizden arkadaşımız Erdoğan Bekar aradı. Alihan abi ‘3 atarsınız’ dedi. Arkadaşımızın bu dediği 20 dakikada tuttu. 20 dakikada durum 3-0 oldu. Ama dördüncü ve beşinci golde maçın son bölümlerinde geldi.

Perdeyi Kweuke açtı. Lualua ikiledi. Abdi üçüncüyü attı. İlk yarı 3-1 sona erdikten sonra ikinci yarıda Rizespor dikkatli kontrollü bir oyun ortaya koydu. Rakibe gol şansı vermedi. Oyuna ikinci yarıda giren Deniz Kadah’da iyi futbolunu iki golle süsleyerek takımını farka taşıdı. Dün Rizesporlu futbolcular inançlarını ve yüreklerini ortaya koyarak çok önemli bir galibiyet aldılar. Nöbetçi teknik direktör Mehmet Ali Karaca da geçen yıllarda olduğu gibi üzerine düşeni bir kez daha yaptı. Risezpor’a kritik bir 3 puan kazandırdı. Rizespor kalesinden forvetine kadar iyi mücadele etti. Eren sol tarafta Ali Adnan’a bir daha forma vermez. Kaptan Cernat liderliğini bir kez daha gösterdi. Futbolcuların hepsini tebrik ediyorum. Evet bu galibiyet Rizespor için hayak öpücüğü oldu. Devamını getirmek zorunda. Bunu da yapacaklardırlar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi