Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Hayata Dönüş

Hayata Dönüş

Ligin ikinci yarısına flaş transferlerle başlayan Çaykur Rizespor, istediği sonuçları alamamıştı. Üstelik bu takım aylardan beri deplasmanda galip gelemiyordu. Rizespor bu şanssızlığını Antalya’da kırdı. Yeşil-Mavililer, kendisi gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibini ikinci yarıda Kweke’nin attığı gollerle mağlup etmeyi başardı üstelik maçın hakemlerine rağmen.

Maçın başında Antalyaspor atağında top kale çizgisi dışına çıkmasına rağmen yardımcı hakem bunu göremedi ve Antalyaspor öne geçti. Rizespor ilk yarıda iyi oynamadı ve oldukça vasattı. Bunda da Uğur Tütüneker’in kadro tercihleri önemli rol oynadı. İlk yarıda Antalyaspor goller kaçırdı ama Uğur Tütüneker yanlıştan dönüp ilk yarıda Sylvestre’yi ikinci yarıda ise Lomana LuaLua’yı oyuna aldı. Bu iki oyuncunun oyuna dahil edilmesi ile Rizespor hareketlendi.

Çaykur Rizespor ikinci yarıda tüm riskleri alarak oynadı. Bununla da aradığı istediği golleri buldu ve maçtan galip gelmesini bildi.  Çok ama çok önemli bir 3 puan alarak rakipleriyle puan farkını eşitledi. Ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla sırat köprüsünde yürüyen Rizespor, bu galibiyetle hayata yeniden döndü. Böylesine kritik bir maçta Antalyaspor deplasmanından alınan 3 puan çok ama çok önemliydi.  

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi