Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

İlk Yarının Ardından...

İlk Yarının Ardından...

2015-2016 Spor toto Süper ligi ilk yarısı sona erdi.

Çaykur Rizespor takımı 24 puanla 8.sırada tamamladı.Gerek puansal anlamda,gerekse futbol kalitesi olarak vasatı yakaladığını  söyleyebiliriz.

Son hafta Başakşehir maçı ve sonucu son derece önemliydi.Burada eşiği atladı diyebiliriz.(Eşiği atlamak belli bir konuda yeterli olgunluğa ulaşmak olarak söylenebilir.)Tabii burada rakibin Çaykur Rizespor’u hafife alır bir futbol oyun tarzı ortaya koymasınıda unutmayalım.

Ayrıca iyi oynarken gol’u yemek kötü oldu.İkinci yarı imdadımıza önce hakem ve ona yardımcı olan Emre Belezoğlu yetişti.Hakemin süzemediği bir pozisyonda itiraz ve sarı kart devamında topu yere vurarak 2.sarı karttan haklı  ihraç.Sanırım bu kendimize gelmemizi sağladı.Haklı ve güzel bir galibiyet aldık.En az gol yiyen takımlardan Başakşehire 2 gol atmak ve galip gelmek sevindirici ve güzel bir olaydı.

Ligde 3.sırada bulunan takımlarla aramızdaki puan farkı 6.Artık bundan sonra aşağıdakilerle değil,yukarıdakilerle ilgilenmeliyiz.Yukarıları hedeflemeliyiz.Muhtemelen ara transferde eksik bölgelerimize gerekli takviyeler yapılacaktır.

Defansımızın ortasına dengeli ve uyumlu bir tecrübeli ayağa sahip olmalıyız.Diğer eksik bölgeleri Hikmet hoca tespit etmiş olmalı.Sanırım bu yönde çalışmalar başlamıştır.

Bu yıl geçmiş yıllara oranla daha bir takım olma hüviyeti kazandık.İşimizi ciddiye aldığımızda ve son düdük çalınana kadar oyunu bırakmama konusunda büyük mesafe kazandık.Sezon başı Hikmet hoca ile Kweuke arasında geçen tatsız hadise takımın kendine gelmesini sağladı.Burada sağsuyu ile yaklaşan başkan ve yönetime,sonrasında Hikmet hoca’yave Kweukeye ve tabii Kweukenin kendine gelmesini sağlayan taraftarımıza teşekkürler.Bu olayda seviyesiz ve haddini aşan yorumlara ( Başta Sn.Mustafa DENİZLİ olmak üzere) hayretle baktık.Yaşanan elbette doğru ve hoş değildi.Eleştiri elbette olacak ve olmalı.Ancak bunları yaparken kulübü ve camiayı sporcu ve teknik adamı küçük düşürücü yaklaşımlardan uzak durulmalı.Neticede Hikmet hoca ve Kweuke bunlara sahada ve saha dışındaki performanslarıyla gereken cevapları vermişlerdir.

O gün o seviyesiz eleştirileri yapan birisinin bugün o Kweukeyi kurtarıcı gibi takımında  düşünüyor olması ise ayrıca çok düşündürücüdür.

TARAFTARA

Artık bu takıma sahip çıkma ve destekleme zamanı.Şehrin yanıbaşında trafik ve ulaşım problemi olmayan uygun rakamlarla maç seyredebileceğimiz bir stadyum var.Nedense bu konuda duyarlı değiliz.Elimizdekilerin kıymetini bilelim.

Sezonun 2.yarısının hedeflerimiz doğrultusunda başarılı geçmesini temenni ediyorum.

Yeni yılın tüm ülkemize ve milletimize barış ve huzur getirmesini diliyorum.

Sevgi ve sağlıcakla kalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Sabri TOPAL Arşivi