Selim DENİZALP

Selim DENİZALP

Kapıcı Dairesi Güldü !

Kapıcı Dairesi Güldü !

Dün akşam maç öncesi ligin teras katına oturan Ç.Rizespor ile lig ’de üç hafta sonunda kapıcı dairesine yerleşen Göztepe takımlarının maçında gülen taraf ev sahibi takım oluyordu.

Bu maç öncesi PTT 1.Ligde oynanan 3 hafta sonunda yeşil mavili takımın teknik patronu Engin Korukır, liderlik koltuğuna otururken, meslektaşı Hüseyin Kalpar’ın ise koltuğu sallantıdaydı. Hüseyin hoca’nın sallanan koltuğunu son dakikada sağlama alırken, bizim takıma koltuk rahat geldi..

Ev sahibi Göztepe’nin hocası Hüseyin Kalpar bu maçı milat saymış olmalı ki, “ilk üç haftada yapmadığı işi yaparak Ç.Rizespor’a karşı oldukça cesur bir kadro sahaya” sürdü. Özellikle forvete Bedi, Yasin, Dilaver ve Halil dörtlüsü ile maça çıkan Kalpar’ın takımı duran toplarda tehlikeli olurken, bu topları elinde eriten ise bizim bir numara Kazak kaleci Davit oluyordu.

Ç.Rizespor’a dönecek olursam Engin hoca ‘nın A planı seyircisi önünde Göztepe’yi uyutmak üzere kuruluydu. B planını soracak olursanız sahada ben özellikle ilk devre göremedim. Koca 45’de tek pozisyonumuz yok, sadece kanattan Cenk Ahmet’in şahsi becerisi üzerine üç-dört atak oda dondurma gibi maçın hakeminin çaldığı fuzuli düdükler yüzünden eriyip gitti.

Anlayacağınız o ki koca ilk devre Atatürk stadının basın tribününde esneyip durdum, sağımda solumda Göztepe taraftarı geceden kalma; Kulaklarım şişti, adam bir dakika susar , onlar sussa ben oynanan bu futbolla ufak bir kestirme yapardım..

İkinci devre bizim takımda değişen bir şey yoktu. Yine iyice arkaya yaslandık, orta da bir iki top alış verişi yok, kanatlar suskun, ileri ikili yapayalnız. Göztepe ekibi ise bu devrede hızlı giriyor, 49’da Şaban, 51’ Bedi ve 59’a Halil ile mutlak gol pozisyonlarından yararlanamıyor, bir başka değişle kalecimiz Davit ben buradayım diyordu…

Bu futbolla bir puan buna da şükür derken, maçın son dakikasında oyuna sonradan giren tanıdık isim Mithat , günün Ç.Rizespor adına en başarılı ismi kaleci Davit’i geçiyor, atılan bu golle kapıcı dairesinde oturan takım rahat bir nefes alıyor, ligin terasında bulunan Ç.Rizespor ise o kattı komşusu 1461 Trabzon’a bırakıyordu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Selim DENİZALP Arşivi