Sabri TOPAL

Sabri TOPAL

Kestane Şekerinin Tadı Tuzu Yok

Kestane Şekerinin Tadı Tuzu Yok

Cumartesi günü Yeni Bursa Büyükşehir stadında oynanan müsabakada Çaykur Rizespor,konuk olduğu Bursaspora 1-0 yenildi.

Gol atanın kazanabileceği bir maç oldu.Çaykur Rizesporun sezon başından beri deplasmanlardaki en iyi müsabakalardan birisini oynadı.Maçın hiçbir bölümünde maçtan kopmadı.Uzun yıllardır Bursasporu kendi evinde bu kadar mahküm bir durumda izlememiştik..Tabi bir yere kadar.Çaykur Rizespor % 64 gibi bir oranla topa sahip olmasına rağmen gol pozisyonu üretmede başarılı olamadı.Üretilen pozisyonları ise gole çeviremedi.

Yazık oldu. 3 puan alabileceğimiz bir maçtı.En azından 1 puan almamız içten bile değildi.

Çaykur Rizesporda bazı futbolcuların varlıkları ile yoklukları arasında pek fark yok.Eren ALBAYRAK oyuncağı elinde alınmış çocuk gibi.Hırs yok sanki zoraki oynuyor.Murat DURUER bir var bir yok.Yenilen goldeki hatası affedilir gibi değil.Pozisyon yokken resmen asist yaptı.Makiada iskaladı Deniz YILMAZ ceza alanı dışından vurdu ve gol oldu.OBOABONA defansta gereksiz işler yapıyor,riske giriyor.Ahmet İLHAN bir türlü takıma alışamadı.Milli takıma kada r yükselmiş bir futbolcunun bu kadar etkisiz olma hakkı yok,olmamalı.

SYLVESTRE helal olsun demek istiyorum.Maçın hiçbir bölümümde, hiçbir yerinde oyundan düşmedi.Yeri geldi defansta  top çıkardı.Orta alanda top yaptı,oyun kurdu,takımı atağa kaldırdı.Hücümda arkadaşlarına gol attırmak için çabaladı durdu.Ancak arkadaşları ona ayak uyduramadı.Deniz KADAH iyi boğuştu ama bir yere kadar.

HAKEM!

Evet futbol oyunu hatalar oyunu.Herkes hata yapar.Hakem de hata yapar.Ancak bu Tolga ÖZKALFA ne kafa anlamadım.Vermediği pozisyonun tartışması olmaz.Kesinlikle penaltı.Gördü ver bilerek çalmadı.Eyyamcının teki.Sonuça direkt etki etti.Sahada oynanan oyuna katkısı yok.Avantaj kurallarını uygulamaktan aciz.Kesinlikle süperlig hakemi değil.Çaykur Rizespor nedense bu yıl hakemlerden çok çekti.Bu pek hayra alamet değil.

Hafta içi oynan kupa maçında alınan sonuç ve çıkılan yarı final Çaykur Rizespor için harika bir sonuç.Rakip GS.Bu takım bu GS’ı eler ve finale yükselebilir.Ancak ligi yabana atmamak lazım.Bundan sonraki süreçte puan almak zorlaşacak.Rakiplerle makası daraltmamak lazım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Sabri TOPAL Arşivi