Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Mazeretim var asabiyim ben

Mazeretim var asabiyim ben

Söylesene Rizespor AŞ bu takım niye kazanamıyor...

Söylesene Rıza Çalımbay bu takım niye kazanamıyor...

Söyleyin beyler söyleyin bu takım 13 maçtır neden kazanamıyor... Söylerken de mazeret üretmeyin,. Aynı nakaratı söylemeyin. Sadece bu takımın neden kazanamadığını söyleyin.

Gerçi Rıza hoca söyledi. Yine bireysel hatalardan mağlup olduklarını söyledi. Zaten mazeret her zaman var. Olmaya da devam edecek. Ama gerçek olan bir şey var. Tam 13 maçtır kazanamayan Rizespor açık denizlere doğru yelken açtı. Bu böyle gitmeye devam ederse gideceği yerde eski köyüdür.

Devre arasında 5 tane transfer yaptı. Bunların 3 tanesi sahada ama kazanamama alışkanlığı devam ediyor. Bakalım nereye kadar devam edecek.

Rizespor Gençlerbirliği karşısında ilk yarıda biraz mücadele etti. İkinci yarıda ise tel tel tel döküldü. Hem bireysel hem de takım hatalarından kaynaklanan gollerle kalesinde biranda 3 gol gördü. Engin’in penaltı golü ise çerez oldu. Zaten sahada birazcık bir şeyler yapmaya çalışan tek isim Engin’di. Rizespor, ikinci yarıya farklı yenilgiyle başladı.

Durum iç açıcı değil. Çok kötü. Bakalım bu iş nereye gidecek ve bu işin sonu nasıl olacak.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi