Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Olağanüstü Mücadele

Olağanüstü Mücadele

Çaykur Rizespor şampiyon olan Fenerbahçe karşısında müthiş bir mücadele ortaya koydu. 5 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan Yeşil-Mavililer, bir sezonda 4 büyüklerden Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan puan almayı başarmıştı. Alamadığı tek takım ise Fenerbahçey’di.  Çaykur Rizespor güçlü rakibi karşısında olağan üstü bir mücadele ortaya koydu. Yeşil-Mavili ekip maçın ilk yarısında alan savunması yaparak rakibe top yapması için boş alan bırakmadı. Kalesini çok iyi korudu. Tabiki kaleci Serkan’da çok başarılı kurtarışlar yaptı.

İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdikten sonra Çaykur Rizespor ikinci yarıda rakip kalede etkili olmaya başladı. Lomana LuaLua, Eren ve Deniz’le yakalamış olduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Kalesinde Fenerbahçe’ye çok fazla pozisyon vermedi. Tüm oyuncular 90 dakika boyunca yüreklerini ortaya koyarak oynadılar.  Ne rakip taraftarlardan, ne rakiplerinin şampiyon olmalarından etkilenmediler. Aldıkları bu galibiyetle Rizespor ligde’de iyice rahatlamış oldu. Çaykur Rizespor 4 büyüklerden bir sezonda puan alan tek takım oldu.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi