Selim DENİZALP

Selim DENİZALP

Ortaya “Baba” Topçu Şart !

Ortaya “Baba” Topçu Şart !

PTT 1.Lig’in ilk haftasında Ç.Rizespor yıllardır kendisine bu ligde ters gelen G.Antep BŞB ‘yi son dakika golü ile geçmesini bilirken, alınan bu üç puan hiç kuşku yok ki moral motivasyonu maksimuma çıkarıyordu.

Bu galibiyetten dolayı bir kez daha teknik ekip, futbolcu ve yönetimi tebrik edelim asıl mevzuya geçelim. Malum zaman daraldı ” şunun şurasında 5 Eylül’de ne kaldı ?”

Son bir ay içinde yazıyorum. Konu transfer ve bu takımın orta sahası. Bunu döneceğim , şimdilik aylardır forvet arayan ve aradığı golcüyü Nijerya’dan bulup getiren Ç.Rizespor transfer komitesine ilk önce teşekkür edelim. Sebebine gelecek olursam, zordur “Ya tutarsa” mayası. Bundan önce tutmamıştı bir Clement, bir yerlide Gökhan Kaba transferleri.

Bir çok taraftar soruyor. Nasıl abi, Kalu Uche? Bu futbolcu için son kez şunları yazayım, konu kapansın. Malum asıl “Baba” mevkie geçeceğim. Kalu Uche’nin “Hazır olmayan hali buysa hazır olduğunda ne yapacak bilemiyorum” …..

Şimdi döneyim orta sahaya. Elde mevcut bir çok isim var. İsimleri tek tek yazıp ifşa etmenin bir anlamı yok, her kez biliyor. Hatta on liberoya bir Serhat Akyüz’ü bile kaydırabilirsiniz. Benim derdim hiçbir zaman isim olmamıştır. Derdim Rize’nin, Ç.Rizespor’un başarısıdır. İsimler gelip, geçer. Bak F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son lig maçı oynarken aldı eline mikrofonu bir güzel dile getirdi. Ben giderim, hoca gider, futbolcu gider, bir tek F.Bahçe kalır dedi. Doğrusu da bu .

İşte bu nedenle yönetim ve teknik kadro ligin sonunda ‘ilk 2′ye nasıl sıkışırım’ hesabını yaparak kadro derinliğini artırmak zorunda..

Anladığım kadarıyla sevgili hocamız Engin Korukır ve Ç.Rizespor yönetimi eldeki mevcut kadroyu yeterli görüyor ve özellikle on libero mevkiine takviye düşünmüyorlar. Bu bölgeye yapılacak olan yeni bir isim elde olan futbolcuyu küstürür, verim vermez diyenlerde var.

Oysa ki, daha ilk maçta görüldü. Bu takımın orta sahası “Dikine” gitmiyor. Engin hoca Cumali ve Hakan’a ilk onbirde şans verdi. O da gördü yemedi. Çıkardı ikisini Şahin ve Fahri girdi. Lig uzun maraton. Bu takım eğer bu sezon şampiyon olacaksa o bölgeye tekrar yazıyorum bir “Baba” futbolcu lazım. Oyunu okuyabilen, derinlemesine top atan, karşı takımın ataklarını bir “Dalgakıran gibi, bir çapa gibi” durdurabilen bir oyuncuya çok ihtiyacımız var. Kimse kusura bakmasın yukarda yazdım benim derdim isimler değil, benim derdim Ç.Rizespor’un yıllardır hak ettiği yere gelmesi. Onun için bizde o bölgede görev yapan topçular “Kaplumbağalarla “yarışacak düzeyde. Hele birde transfer mevsimi kapandığında hepsi 457’ye geçer mumur kadrosu alırlar. Arkadan da zorlayan olmaz “ yan gel Osman, bir dönüm bostan” ….

Son sözüm A.Ş yönetimine. Yapın bir “ Ağalık” alın transferin son günlerinde bir “Baba” futbolcu bu mevki için. Hem DATİ Holding bünyesinde bulunan Ataköy turizm Kompleksi’ni 200 Milyon dolara almıştınız. Şimdi 1.2 Milyar Dolar’a satışa çıkardınız. Onun şerefine….

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Selim DENİZALP Arşivi