Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Rize’de ilginç bir maç

Rize’de ilginç bir maç

Rize’de gerçekten ilginç bir maç oynandı. Bu ilginç maçta gol sesi çıkmadı ve bu ilginç maç golsüz tamamlandı. Bu ilginç maçta Rizespor ilk yarıda iki sakat verdi.

Bu ilginç maçta Rizespor, rakip kalede doğru düzgün pozisyon bulamadı. Bu ilginç maçta Rizespor adına sahanın en iyisi kalecisi Serkan Kırıntılıy’dı. Rizespor kalecisi sayesinde 1 puanı aldı.

Rizespor oyuna iyi başlayamadı. Konuk takım savunmasını önde kurup orta sahayı kalabalık tutunca Rize ne top yapabildi, ne pas trafiği oluşturabildi, ne de atak yapabildi. Böylesi bir durumda önce Sercan ardından kaptan Cernat’ın sakatlanıp oyundan çıkması Rizespor’da yerlerinde değişmesine neden oldu. Sezer defansın solunda Ali Adnan önünde oynadı.

Bir takım orta sahasında ve forvette nasıl oynayacağını unutup hatalarını ve yanlışlarını ayaklandırıyorsa savunma ve forvet arasında köprü olması gereken orta alan hizmet dışı kalıyorsa forvet hattı bir son bahar esintisinin kıyılarında geziniyorsa o takımın puan kaybetmesi de kaçırılmaz olur. Kendini kendi kaderine mahkûm ediyor.

Maçın ikinci yarısında Rizespor, topu kanatlara taşıyarak pozisyon ararken, Akhisar ise savunmanın arasana attığı toplarla Rizespor kalesinde tehlike yarattı. Bu tehlikeleri önleyende defans ve kaleci Serkan’dı.

Bu göründeki Rizespor’un sahadan 1 puanla ayrılması da normal bir sonuç oldu. Rizespor bundan sonraki maçlar öncesi gerekli dersleri alıp çok daha iyi bir performans ortaya koymalıdır. Kesinlikle böyle gitmez.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi