Orhan YAZICILAR

Orhan YAZICILAR

Süper Lig'e Süper Başlangıç!

Süper Lig'e Süper Başlangıç!

Ç.Rizespor beş yıl aradan sonra çıktığı süper  ligin ilk maçında kendi evinde ağırladığı Gençlerbirliği’ni  1-0 mağlup etmeyi başardı.

Aradan geçen beş sezon sonrasında muhteşem seyircisini de arkasına alarak çıktığı ilk süper lig maçında 31. Dakika da Sercan la bulduğu golle rakibini mağlup edip 2013-2014 sezonuna 3  puanla başladı.

Spor toto süper Lig de 2013-2014 sezonu başlarken temsilcimiz Ç.Rizespor ilk hafta maçında ligin emektar ve deneyimli takımı Gençlerbirliği  ile karşı karşıya geldi.Beş yıllık aranın ardından yeniden süper lige boy gösteren Yeşil Mavili ekibimiz ilk maçını yoğun bir taraftar desteğiyle karlı kapadı.İlk bölümde rakibinin üzerine giden ve baskı kuran,rakibine hiçbir alan bırakmayan,pozisyon dahi vermeyen Ç.Rizespor 31.dak.da Sahanın en iyilerinden olan Sercan ın nefis golüyle galip duruma geçti.

İLK YARI Ç.RİZESPOR

Maçın başlama vuruşuyla rakip alana yerleşen,sağlı sollu ataklarla ve de derin paslarla Gençler birliğini bunaltmaya başladı.Çok net gol pozisyonlarına giren taraf Ç.Rizespor du.Özellikle Cernat’ın güzel paslarına yeni transfer Ludoviç Sylvestre ve sürpriz golcü Sercan’ın üçlü baskısı golü getirdi.

İKİNCİ YARI ORTADA

İkinci yarıda 1-0 avantajla oyuna başlayan Ç.Rizespor  yine gol arayan taraftı.Ancak skoru koruma adına geçen son 15 dakika azda olsa sıkıntılı geçti.Defansını güçlü tutan Ç.Rizespor rakibine net pozisyon vermedi.

Sonuçta Ç.Rizespor  sezona hem moral  hem de galibiyetle başlamanın sevincini yaşadı.İnşallah bu sevinç daha uzun maraton olan ligin gelecek haftalarına taşınmış olur.

Ligin 2.Haftasında çok daha güçlü bir rakiple karşılaşacak olması Ç.Rizespor’un  dikkatli olmasını gerekliliği açısından önemlidir.Başarı dileklerimle. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Orhan YAZICILAR Arşivi