Şevki YILMAZ

Şevki YILMAZ

Unutmadık! Asla unutmayacağız!

Unutmadık! Asla unutmayacağız!

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyti’ne, ashabına, canımız ana ve babamıza,  din ve vatan muhafızı gazi ve şehidlerimize, Allah’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan mümin kardeşlerimize salat ve selam olsun!

Allah’ın dünya okulunun emanetçisi ve talebesi olan ve unutan manasına gelen insana nasihat ve sohbet yanlışa düşürülmesini engelleyen en büyük ilaçtır!

24 Haziran seçimlerinde habis insanların habis tuzaklarına düşmemek ve düşen kardeşlerimizi şimdiden kurtarmak için eski Türkiye’yi ve milletimize ihanetlerle dolu asırlık geçmişimizi hatırlatmaya ısrarla devam etmeliyiz. Zira “Hafızayı beşer nisyanla maluldür” Yani “İnsan hafızası unutkanlık hastasıdır”.

Onun için Türkiye gemisinin kaptanıyla beraber kadrosunu seçerken; bin yıl, din, ırk ve mezhep ayırımı yapmadan tüm yaratılanların hak ve hürriyetini koruyan Anadolu Barış Köprüsü olan İslam Medeniyetimizi ve Hilafeti (başımızı) savaşlarla yıkamadıkları halde meclisimizde devrimlerle deviren zihniyeti unutmadık ve asla unutmayacağız!

İstiklal Savaşımızda düşmanlarımızla işbirliği yapanları yargılamak için “İhaneti Vataniyye!” kanununa istinaden kurulan İstiklal Mahkemelerinde din ve vatan aşığı İstiklal Savaşı kahramanlarımız Org. Kazım Karabekir gibi paşalarımızı, Esad Erbil’i ve İskilipli Atıf Efendi gibi binlerce âlimlerimizi ve şapka giymedi diye sarıklı savaş gazilerimizle beraber Erzurumlu Şalcı Bacı teyzemizi idama mahkûm eden zalim zihniyetleri unutmadık ve asla unutmayacağız!

Tam yüz yıldır savaşmamış ve zengin doğal kaynaklarına sahip ülkemizi fert başına millî gelir fakirliğine düşüren ve bu sebeple savaşta yenilmiş, yakılmış ve yıkılmış Batının Hristiyan ülkelerine köleler gibi işçi olarak gönderen zalim zihniyetleri unutmadık!

Ve asla unutmayacağız!

Yeniden süper bir güç olmayalım diye altın paramızı dolara, ekonomimizi IMF’ye ve AB’ye, kültürümüzü UNESCO’ya, hukukumuzu ve ahlakî değerlerimizi Avrupa’ya, siyasi gücümüzü Birleşmiş Milletler’e ve savunmamızı NATO’ya bağımlı kılan zalim zihniyetleri unutmadık ve asla unutmayacağız!

“Kâbe Arabın olsun! Bize Çankaya yeter” diyerek devletimizin ve milletimizin bin yıllık Kâbe yolunu Roma’ya çevirmek için dinimizin direği namazı, haccı, tesettürü ve İslam Medeniyetimizin temeli harflerimizi yasaklayan, ezanımızı susturan, Cuma’mızı Pazar’a, tarihi camilerimizi ahıra çeviren, ölümü, ahireti ve kadere imanı unutturan, ecdadımızın emaneti vakıf eserlerini yıkarak ve yağmalayarak talan eden ve Fatih Sultanımızın emaneti Ayasofya Camimizi kapatıp müzeye çeviren zalim zihniyetleri unutmadık ve asla unutmayacağız!

Ana hayat yasamız Kur’an-ı Kerim’i ve uyum yasalarımız olan Sünneti Seniyye’yi ve yönetmeliklerimiz olan âlimlerimizin içtihatlarını yasaklayan ve yobaz, gerici, çağ dışı iftiralarıyla karalayarak Müslümanca yaşamayı Müslümanlara haram etmeye kalkan zalim zihniyetleri unutmadık ve asla unutmayacağız!

Ülkemizi işgale gelen düşmanların bin yıldır yapamadıkları CHP’nin Bizans entrikalarına ve ihanetlerine karşı “Yeter! Söz de, yetki de milletindir!” diyerek karşı çıkan milli partileri kapatan, milletin seçtiği başbakan, bakan ve siyasetçileri yasaklayan ve bir kısmını da idam ettiren darbeci zalim zihniyetleri unutmadık ve asla unutmayacağız!

Evet, cumhuriyet dönemi siyasi ilk milli mücadele ocağımız Cumhuriyet Terakki Partimizi 1928 yılında kapatarak 16 milletvekilimizi idam ettiren ve din, vatan kahramanları Başbakanlarımız Adnan Menderes’i, Prof. Necmeddin Erbakan’ı ve Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı, Bakanlarımız Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu ve Tevfik İleri merhumlarını şehid ettiren müfteri zalim zihniyetleri unutmadık ve asla unutmayacağız!

Siyonist ve haçlıların korkulu rüyası Sultan Alpaslan, Fatih, Yavuz ve Abdülhamid gibi cihan sultanlarını torunlarına düşman ettiren, kötüleyen ve sevdirtmeyen hatta ‘diktatör ve kızıl sultan’ diyecek kadar şerefsizleşen zalim zihniyetleri unutmadık! Ve asla unutmayacağız!

Malazgirt, Çanakkale ve İstiklal Savaşlarımızın kahraman kadınlarının başörtülerini okullarda, dairelerde ve kışlalarda yasaklayan, milletin meclisinden “dışarı dışarı!” diye tam tam danslarıyla kovan, çağ dışı, yobaz ve fosilleşmiş zihniyetleri unutmadık ve asla unutmayacağız!

Netice; gaflet, ihmal ve ihanetlerle dolu eski Türkiye’yi unutmadık! Asla unutmayacağız!

Maddi ve manevi sahada güçlü ve yeni Türkiye için yollara düşmüş Tayyib Erdoğan kardeşimizin yaptıklarını ve yapacaklarını unutmadık ve asla unutmayacağız!

Merhum milli şairimizin “Tarih’i “tekerrür” diye tarif ediyorlar / Hiç ibret alınsaydı, tekerrür mü ederdi?” nasihatlerine uyarak imanın 6 şartını yok etmek üzere özel seçilmiş 6 oklu CHP zihniyetinin gözyaşı, kan, yoksulluk, yolsuzlukla ve darbelerle dolu karanlık tarihinin bir daha ebediyete kadar tekerrür etmemesi için Batı aşığı korsanların işgal etmek istedikleri yeni Türkiye gemimizi Tayyib kaptana ve AK kadrolara 24 Haziran’da oylarımızla teslim etmeyi unutmadık ve asla unutmayacağız! İnşallah!

Asla şaşırmayan, yanılmayan ve hiçbir şeyi unutmayan Rabbimiz Allah (c.c), hepimizi bu gerçekleri asla unutturmayacağı kullarından eylesin! Paha biçilmez tek ölçümüz Kur’an-ı Kerim’e kavuştuğumuz için bin aydan hayırlı kılınan Kadir (ölçü) Gecemiz, oruçlarımızın ve sadakalarımızın sonunda af olmamızın bayramı olan Ramazan Fıtır Bayramımız mübarek olsun!

Salı akşamı saat 23.00’de Akit TV canlı yayını “Milli Diriliş” programında buluşmak üzere Allah’a emanet olunuz.

Selam, sevgi ve duâ ile..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Şevki YILMAZ Arşivi