Ak Parti Rize Heyeti Cenazede

Ak Parti Rize Heyeti Cenazede
AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Muhammet Avcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatı konusunda bir açıklama yaptı.

Dün Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın annesi hemşerimiz Tenzile Erdoğan'ın vefatını üzüntüyle öğrendiklerini belirten Avcı, ''Başbakan Erdoğan'ın acısını derinden paylaşıyoruz." dedi.

Avcı, mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘’Bir dünya liderini yetiştiren merhume Tenzile Erdoğan’a yüce Allahtan rahmet, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Erdoğan ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bugünkü cenaze namazına katılmak ve sayın başbakanımıza başsağlığı dileklerinde bulunmak üzere İl Başkanımız başkanlığında il yönetim kurulu üyelerimiz, belediye başkanlarımız, il genel meclis üyelerimizden oluşan bir heyet teşkilatımız adına bu sabah İstanbul’a hareket ettiler. Ben tekrar AK Parti Rize İl Teşkilatı adına tenzile annemize Allah’tan rahmet, saygıdeğer başbakanımıza ve ailesine başsağlığı dileklerimi bildiriyorum.‘’ diye konuştu.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Erdoğan Annesini Böyle Uğurladı FOTO GALERİ

Erdoğan Annesini Böyle Uğurladı (Video - Foto)

Cenazede Büyük Acı

Anne Erdoğan'a Veda

Rize Saadet'ten Başsağlığı Mesajı

Erdoğan'a Taziye Mesajları Yağıyor

Başbakan'ın Annesi ile Son Görüntüsü - VİDEO

Başbakan Erdoğan Böyle Görüntülendi - VİDEO 

Annesiyle İlgili Şu Pankartı İstemişti

Annesinin Karşısında Eriyen Adamdı!

Rize İstanbul'a Akıyor!

Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü