Anne Erdoğan'a Veda

Anne Erdoğan'a Veda
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan, bugün düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesi, Fatih Camii'ne götürülmek üzere Üsküdar Kısıklı'daki evden çıkarıldı.  Gece Kısıklı'daki evde bekletilen cenazenin yıkama ve kefenlenme işlemi de hocalar eşliğinde evde gerçekleştirildi. Cenaze, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından dualar eşliğinde evden uğurlandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, Fatih Camii'ne gitmek üzere cenaze aracına bindi. Cenaze için oluşturulan konvoyun en önünde, Başbakanlığa ait siyah kıyafetli motorize ekipleri yer aldı. Cenaze aracını, aile yakınları ve bakanlar da konvoy oluşturarak takip etti.

tenzile.jpg

YÜZLERCE ÇELENK GÖNDERİLDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenaze töreninin gerçekleştirileceği Fatih Camii'ne, yüzlerce çelenk gönderildi.  Gönderilen çelenkler, alınan önlemler kapsamında Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından camiye yakın bir noktada bir araya toplandı. Gerekli kontrollerden geçirilen yüzlerce çelengin bir kısmı, daha sonra görevliler tarafından camiye alındı.

Fatih Camii'nde hazırlıklar tamamlandı

Tenzile Erdoğan için Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek. Tören nedeniyle camide dünden bu yana başlatılan çalışmalar büyük ölçüde tamamlandı. Temizlik çalışmalarının yanı sıra, katılımcıların yer sıkıntısı yaşamaması nedeniyle cami avlusundaki demir parmaklıklar da kaldırıldı.

Törene katılımın yoğunluğu nedeniyle cami ve çevresinde olağanüstü güvenlik önlemleri de alındı. Cami ve cenazenin toprağa verileceği Karacaahmet Mezarlığı'nda alınan güvenlik önlemleri kapsamında 5 binden fazla polisin görev yapması bekleniyor. Önlemler çerçevesinde Fatih Camii'ne çıkan bütün yollar trafiğe kapatıldı.

CENAZE FATİH CAMİİ'NDE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın annesi Tenzile Erdoğan'ın cenazesi, törenin gerçekleştirileceği Fatih Camii'ne getirildi.  Üsküdar Kısıklı'daki evden çıkarılan cenaze, oluşturulan konvoy eşliğinde Fatih'e doğru yola çıktı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da, Fatih Camii'ne gitmek üzere cenaze aracına bindi. Konvoy, yolların kapatılması üzerine kısa sürede Fatih Camii'ne ulaştı. Cenaze aracından inen Başbakan Erdoğan, kapıda kendisini bekleyenlerin taziye dileklerini kabul etti. Başbakan Erdoğan, daha sonra bakanlarla birlikte cenazeyi omuzlayarak musalla taşına taşıdı.

5.20111008124936.jpg

Cenazenin hemen ardından Emine Erdoğan da, yakınlarıyla birlikte camiye ulaştı. Başkan Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, tören öncesinde aralarında eski Bakan Kürşad Tüzmen, Celalettin Cerrah'ın da bulunduğu kalabalık grubun taziyelerini kabul etti.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Erdoğan Annesini Böyle Uğurladı FOTO GALERİ

Erdoğan Annesini Böyle Uğurladı (Video - Foto)

Cenazede Büyük Acı

Ak Parti Rize Heyeti Cenazede

Tenzile Hanım'ın Hiç Bilinmeyen Fotoğrafı

Rize Saadet'ten Başsağlığı Mesajı

Erdoğan'a Taziye Mesajları Yağıyor

Başbakan'ın Annesi ile Son Görüntüsü - VİDEO

Başbakan Erdoğan Böyle Görüntülendi - VİDEO 

Annesiyle İlgili Şu Pankartı İstemişti

Annesinin Karşısında Eriyen Adamdı!

Rize İstanbul'a Akıyor!

Başbakan Erdoğan'ın Acı Günü