Katil zanlısı yakalandı

Katil zanlısı yakalandı
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da yaklaşık iki hafta önce yuva işleten Türk iş kadını Arzu Çakmakçı Erbaş'ı öldürmekten şüpheli olarak aranan Türk'ün yakalandığı açıklandı.

Amsterdam polisinden yapılan açıklamada, baş şüpheli olarak aranan Nevzat Koyak (42) adlı kişinin, öğle saatlerinde Amsterdam'da yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, cinayetin arkasında yatan nedenler ve sanık ile öldürülen kadın arasında nasıl bir ilişki bulunduğunun bilinmediği belirtildi.

Polis, önceki gün yaptığı açıklamada, şüpheli olarak ülkede yasal ikamet izni bulunmayan, "alkol ve uyuşturucu bağımlısı" Nevzat Koyak adlı bir kişinin arandığını bildirmiş ve şüphelinin çeşitli yayın organlarında resimleri yayınlanmıştı.

Amsterdam'da yabancıların yoğun olarak yaşadığı Geuzenveld semtinde "Moedersschoot" adlı çocuk yuvasını işleten Arzu Çakmakçı Erbaş, 10 A ğustos günü akşam üzeri iş çıkışı saatinde yuva önündeki caddede park halindeki arabasına binmeye hazırlanırken bıçaklı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirmişti.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/rizeli-arzuyu-turk-mu-oldurdu-7575.htm

https://www.olay53.com/haber/kizinin-olduruldugunu-hissetmis-7308.htm

https://www.olay53.com/haber/rizeli-arzu-erbas-olduruldu-video-7224.htm

https://www.olay53.com/haber/arzu-erbasin-evinde-gozyasi-7225.htm