Trabzon UKOME'yi Milletvekili Köseoğlu'na Şikayette Bulunmak İçin...

Trabzon UKOME'yi Milletvekili Köseoğlu'na Şikayette Bulunmak İçin...
Trabzon UKOME’nin Rize Trabzon otobüs seferleri için gerekli adımları atmaması ve otobüs seferlerinin yeniden başlamasına engel olması nedeniyle konuya dikkat çekmek için Ak Parti Trabzon Milletvekillerinin telefon numaralarını yayınlamaya devam ediyoruz.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (Trabzon UKOME)’nin Rize Trabzon otobüs seferlerinin yeniden başlaması için gerekli adımları atmaması ve bunun için Trabzon’da ihaleye çıkmadığı gibi RİBELSAN’a da hat ve güzergah izni vermemesi nedeniyle başlatılamayan Rize Trabzon otobüs seferleriyle ilgili şikayetler için Ak Parti Trabzon Milletvekillerinin telefon numaralarını yayınlamaya devam ediyoruz.

Bugün Rize Belediye Meclisi Toplantısında da konu olan ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın konunun kendileri dışında geliştiğini ve sorunun Trabzon tarafından kaynaklandığına vurgu yaptığı kamu yararına yapılan Rize Trabzon otobüs seferlerinin yeniden başlaması ve Trabzon UKOME’nin işgüzarlığına dikkat çekmek için Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’na 0533 569 80 99 numaralı telefonla ulaşarak şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Eski Bakan Yardımcısı Balta'ya Otobüs Şikayetleri İçin Ulaşmak İçin...

Rize Trabzon Otobüs Şikayetleri İçin Milletvekili Günnar'ın Telefonu

Otobüs Şikayetleri İçin Trabzon Valiliği ve Trabzon BŞB Telefonları

Trabzon UKOME’den Rize Trabzon Otobüsleri ile İlgili Kötü Haber

Rize Trabzon Otobüs Seferlerinin Başlatılmamasının Nedeni

Rize Trabzon Otobüs Seferlerinin Yeniden Başlatılması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

Rize Trabzon Hattında Trabzon BŞB Neyin Peşinde?

Rize Trabzon Belediye Otobüs Seferleri Durduruldu