Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

4 Yılın Finali !

4 Yılın Finali !

Boluspor, maça istekli, arzulu ve ne yapmak istediğini bilerek başladı. İlk dakikadan itibaren Rizespor kalesinde gol aradı. Aradığı golü de erken buldu. Bu gol  Rizespor’un aklını başına getirdi. Bir yanda saha şartları, yağan yağmur nedeniyle top kontrolünün zor olduğu zemin, diğer yandan da hedefi olan ve maça adeta önde başlayan Boluspor. Kalesinde gördüğü erken gol ile adeta silkelenen Rizespor, oyunda dengeyi de kurdu.

İlk yarıda rakibin kalesine verdiği geri pas suya takılınca topla buluşan Bikoko’nun şutu kaleciden döndü. Bu belki de ikinci yarıda gelecek gollerin habercisiydi…

İlk yarı Bolu’nun üstünlüğü ile tamamlandıktan sonra Rizespor ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. Son haftalarda görmediğimiz kadar istekli, arzulu ve kazanma duygularının en üst düzeyde olduğu bir kimliğe büründü. Teknik Direktör Giray Bulak, alışılagelmiş oyuncu değişikliklerinin dışında iki hamle yaptı ve uzun zamandır oynamayan Zekiri ve Cumali’yi oyuna soktu. Bu iki ismin oyuna girmesi Rizespor’un adeta coşturdu. Oyunun tüm kontrolünü eline aldı, yerden ayağa pas yaparak organize ataklarla pozisyonlar üretti. Bu etkili oyunla da goller peş peşe geldi. Boluspor neye uğradığını şaşırınca skor tabelası da Rizespor lehine farklı bir şekilde dönmüştü.

Sonuç olarak Rizespor, çok zor bir deplasmandan önemli bir galibiyet aldı. Kasımpaşa ile Konyaspor’un puan kaybettiği haftada avantajı bir kez daha eline geçirdi.

Şimdi her şey bir 90 dakikaya kaldı. Rizespor, son 4 yılın finaline hafta sonu sahasında Akhisar ile çıkacak. Alınacak galibiyet Rizespor’u “SÜPER” yapacak.

Bu kritik 90 dakika öncesinde 7’den 70’ine herkes tek yürek olacak… Haydi çocuklar, biz Süper Lig’i özledik, 90 dakika daha savaşın ve bu takımı, bu büyük camiayı “SÜPER” yapın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi