Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Herkesin işi çok zor

Herkesin işi çok zor

Çaykur Rizespor için yeni bir süreç başladı. Önce Teknik direktör ve transfer çalışmaları, ardından hazırlık kampları ve maçlar. Bu arada 1. Lig fikstürü de çekildi. Şimdi hazırlıkların devamı ile birlikte lig’in heyecan kasırgası start alacak. Rizespor, 1. lig’deki 5. sezonun da başarılı olup süper lige çıkabilecek mi. Bunun için papatya falları açmaya devam edeceğiz.

Sezon hazırlıklarında ve hazırlık maçlarında teknik direktörlerin söyledikleri hep aynıdır. Müthiş çalışıyoruz, oyuncularımın performansı, birlik beraberlikleri, arkadaşlıklarından memnunun. Hazırlık maçları da iyi. Ama bazı eksikliklerimiz var. Bunları da lig başlayana kadar transferde dahil giderip hazır olacağız. Ve Lige bomba gibi bir giriş yapacağız.
Yeni sezon hazırlıklarında genelde böyle mesajlar verilir.

Buda zaman zaman futbolun aldatıcı baharı oluyor.

Rizespor bu sezon iskeleti bozmadı. Bikoko hariç gitmesini istedikleri ile yollarını ayırdı. Son 4 yılda olduğu gibi tam takımı değiştirmedi.

Nokta tabir ettiği transferler yaptı. Şampiyonluk için transfer kadar takım ruhunu oluşturmak önemli. Bunun oluşması sözde değil icraatla olur. Sağladığın başarıyla gerçekleşir.

Hazırlık maçları ölçü değildir. Bu tur maçlarda süper futbol ortaya konup iyi sonuçta alınır. Kötü oynayıp mağlupta olursun. Adı üstünde hazırlık maçı. Takıma yeni katılanlar olsun eskiler olsun kafalar sadece futbolda ve süper lige çıkmakta. Takımdaki rekabet ortamı bir de takım olma ruhuna yansırsa o zaman işler iyi gidiyor demektir.

Bugüne kadar yapılan çalışmalarda gördük ki bu takım üzerinde daha işçiliğe ihtiyaç var. Hem de çok ciddi işçiliğe ihtiyaç var. Bunu da yapacak olan Teknik direktör Engin Korukır ile yönetimdir. Bakalım ne kadarını yapacaklar.

Futbol takımı işleyen bir makineyse ve bu makinin ana parçalarındaki arızaları iyi bir işçilikle gideremezsen bu işin sonunu da getiremezsin. Hem Korukır’ın hem de yönetimin işi çok zor. Aslında tribünler yine boş kalacağından herkesin işi çok zor. Bakalım bu zor işin sonun da neler olacak. Bunu da bekleyip göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi