Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Mükemmel futbol

Mükemmel futbol

Teknik direktör Engin Korukır, Rizespor ile anlaşma sağladıktan sonra bir açıklama yapmıştı ve şunu söylemişti… Öyle bir takım oluşturacağım ki koşan, mücadele eden, sonuna kadar savaşan ve rakibi sahaya dar edecek. Rakiplerimiz maçın bitmesi için dua edecek söylemişti. İşte dün akşamki maçın ilk yarısı da böyle oldu. Tavşanlı ilk yarının bitmesi için adeta dua etti.

Rizespor maça taktik gereği topu orta alanda dolaştırıp rakibin üzerine çekerek oynadı. Bunula da organize ataklar geliştirdi. Cenk Ahmet sürekli kanat değiştirdi. Üst üst gelişen ataklar gelecek gollerin habercisi gibiydi. Perdeyi Kalu açtı. Jallow farkı 2’ye çıkardı. İlk yarının son anlarına doğru UcheKalu, rakibi peşine takarak müthiş bir gol attı ve farkı 3’e çıkardı.

Rizespor ilk 45 dakikada Tavşanlı’ya sahayı dar etti. Maçın ikinci yarısında Rizespor farklı önde olmanın rahatlığı ile oynadı. Bu yarıda konuk takım etkili ataklar geliştirdi. Ancak bu seferde sahneye Rizespor’un Kazak kalecisi Loria çıktı. Başarılı kurtarışlar yaptı. Maçta son sözü Cenk Ahmet söyledi. Ligin ilk maçında Rizespor’a galibiyete getiren golü atan Cenk dün akşam maçın son dakikasında klas bir golle farkı 4’e çıkardı. Rizespor dün akşam mükemmel bir futbol ortaya koyarken, gelecek haftalar öncesi de bu görüntüsüyle umut verdi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Alihan TELATAR Arşivi