İsmet KÖSOĞLU

İsmet KÖSOĞLU

Pişmanmış

Pişmanmış

Trabzonspor da başkanlığı eline yüzüne bulaştıran adam giderayak pişmanlık nutukları atarak adeta Rizelilerden özür diliyor.

Geçen sezon süper ligde Rizespor’un bir alt lige düşmesine Bursaspor’a sahasında yenilerek sebep olan Trabzonspor-Bursaspor maçını hatırlarsınız.

2016-2017 sezonunun 34.haftasında Trabzon da bu maç oynanmıştı. O maçı normal şartlar altında kazanabilecek bir Trabzonspor takımı 1-0 önde götürdüğü maçı 2-1 kaybederek maalesef ki Ç.Rizespor’un düşmesine sebep olmuştu.

Geçen hafta genel kurula giderken aday olmayacağını söyleyen o zamanki Başkan Muharrem Usta açıklamasıyla günah çıkarırken Rizelilerin günahını aldığını unutmuş gibi.

Eski Başkan açıklamasında açıkça şikeyi ben yapmadım Ersun Yenal yaptı demeye getirerek Rizelilere pişmanlığını yüze vuruyor. Kampa gittiğini güya beraberliğe bile 50 bin lira prim vereceğini söyleyen eski Başkana sormazlar mı o teknik direktör senin paralı adamın değil mi. Ne diye takımı sattı. Ve sattığı gün niye kapının önüne koymadın.

Bursaspor’un altına yatarak Ç.Rizespor’un küme düşmesine sebep olan bu vaka Trabzonspor için ilk değildir. Yıllar önce Adana Demirspor maçını bizim akran çok iyi hatırlar unutmamıştır. O maçta da kalecisini çıkararak yenilmişler ve Rizespor’un küme düşmelerine sebep olmuşlardı.

Şimdi şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Trabzonspor kupamı çaldılar diye boşuna bağırmasın. Asıl şikeyi Trabzonspor yapmıştır.

Açıklamasıyla bugün günah çıkaran eski Başkan Muharrem Usta’ya hiçbir Rizesporlunun inandığını söyleyemem.

O günkü maç iki şehir takımı arasına kin ve nifak ekmiştir.

Bizim için bir ayrıntı keşke, Ç.Rizespor Trabzonspor’a güvenilemeyeceğimi bilseydi.

Yılanın deliğine iki kez parmağını sokan Ç.Rizespor umarım 3.kez bu duruma düşmez. Bir yıl misafir olduğumuz 1.Ligde sayılı maçlarımız kaldı, inşallah şampiyon olarak Süper lige yeniden çıkacağız.

Aynı Trabzonspor un olacağı bir Süper lig bizi bekliyor. Geçmiş sezonlardan ders alarak dersimize iyi çalışalım, kimseye güvenmeden kendi ipimizi kendimiz çekelim ki mert ve namertler Rizespor un hangi kumaş olduğunu görsün.

Ç.Rizespor olarak işimize bakalım. Yıllar önce şampiyon olan Trabzonspor Karadeniz takımlarının dostluğunu daha çoook arar. Zira Karadeniz’de kendisi dost bırakmadı.

Şike derseniz Trabzonspor başka yerde aramasın. Kendi sahasında geçen sezonki önce Kayseri sonra Bursa maçlarına baksın.

Geçen sezon sonrası bazı taraftarların Trabzon Valisine yaptıkları itiraf bu kez Başkan Usta’nın söylemiyle tapu gibi kalıcı olmuştur.

Bu ayıp Trabzonspor’a yeter.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
İsmet KÖSOĞLU Arşivi