Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Tehlike çanları çalıyor

Tehlike çanları çalıyor

15 maçlık galibiyet hasretini Gaziantepspor maçıyla son vererek Bursa’ya giden Çaykur Rizespor, deplasman fobisine de son vermek istiyordu. Ama başaramadı.

Yeşil-Mavililer, eksik kadroyla çıktığı maça iyi başladı. Maçın başında yakalamış olduğu gol pozisyonları ile istek ve arzusunu ortaya koydu. Maçın ilk bölümünde biraz daha etkili olan taraf Rizespor’du. Oyunu rakip alana taşıdı, pozisyonlar üretti ama son vuruşları bir türlü yapamadı. Bursaspor ilk yarıda bulduğu tek pozisyonu gole çevirdi. Bu gol Rizespor’un oyun disiplini bozmadı. Zaman zaman hücuma kalkarken top kayıpları yapsa bile yine de rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ama beklenen final vuruşun bir türlü olmadı.

İlk yarı ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandıktan sonra Yeşil-Mavililer, ikinci yarıya da iyi başladı. Yine pozisyonlar buldu. Ama beklenen gol bir türlü gelmedi. Cernat’ın firik vuruşunun direğe çarparak dışarı çıkması Rizespor adına şanssızlıktı.Rizespor risk aldığında arkada pozisyonlar verdi. Hücuma çıktığında kaptırdığı top sonrasında kalesinde ikinci golü gördü. Çaykur Rizespor iyi oynadı ancak iyi oynayana puan vermiyorlar. Gol atana maç kazanana puan veriyorlar. Rizespor, Bursapor karşısında bu kadar gol pozisyonu bulup bunları atamıyorsa bu beceriksizliktir.

Kümede kalma mücadelesi veren bir takım üstelik bir hafta önce 5 gol atmış bir takım yakaladığı pozisyonları atacak. Zaten haftalardır deplasmanda maç kazanamıyorsun. 1 puanın çok önemli olduğu böylesine bir dur

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi