Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Yazık yazık çok yazık.

Yazık yazık çok yazık.

Süper Lig’de 10 maçtır kazanamayan ve son 5 maçını kaybeden Rizespor, ligdeki 16. maçında 16. puanını aldı. Bu beraberlikle birlikte Rizespor’da tehlike çanları çan çan çan çalmaya başladı. Rıza Çalımbay’ın dünkü maçta tek düşüncesi 1 puandı bunu da aldı. Ama takımda çemberin içine girdi. Rizespor Kasımpaşa karşısında oynamaktan çok oynamamayı, gol atmaktan çok gol yememeyi düşündü. Çalımbay bu düşüncesinde de başarılı oldu. Rizespor adeta forvetsiz sahaya çıktığı için topa basamadı. Bununla da Kasımpaşa oyun kontrolünü eline aldı. İlk yarıda istediği gibi oynadı. Birde penaltı kaçırdı.

İkinci yarı Rizespor biraz daha derli toplu oynadı. Sercan’ın sayesinde penaltı kazandı. Takımda penaltı atacak son kişi olan Tevfik bunu dışarı attı. Kaçan bu penaltı 3 puana neden oldu. Bunun sorumlusu Tevfik ve onu ısrarla oyunda tutan Rıza Çalımbay’dır.

Uche, Tevfik’den daha kötü mü oynuyor ki yedek kulübesinde oturuyor. Son 5 dakika vakitten almak için oyuna sokuldu. Yanlışlar ve yanlışlarla sonuna geldik. Tablo berbat. Rizespor ligin dibine demir attı. Bir takımda bu kadar yanlışlar yaparsa olacağı budur. Hem teknik hem de idari anlamda yapılan yanlışlar Rizespor’un bu duruma gelmesine neden oldu. Şimdi yapacakları transferle mi kurtaracaklar. Umarım kurtarırlar. Yazık yazık çok yazık.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi