Arzu'nun ölümündeki şüphe

Arzu'nun ölümündeki şüphe
Hollanda'da bıçaklanarak öldürülen iş kadını Arzu Çakmakçı Erbaş'ın babası Mustafa Erbaş, ''Zanlı ilk verdiği ifadede suçu kabullenmiş'' dedi.

Mustafa Erbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hollanda polisinin çalışması sonrası kızının katil zanlısı Nevzat Koyak'ın (41) yakalandığını anımsattı.

Hollanda polisinin zanlının yakalanmasının ardından kendilerine bilgi verdiğini ifade eden Erbaş, ''Hollanda polis teşkilatı yetkilileri yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi verdi. Zanlı ilk verdiği ifadede suçu kabullenmiş. Tabi soruşturma devam ediyor. İnşallah bunu yaptıran güç ve kişiler de soruşturmanın ardından ortaya çıkar. Kısa sürede yakalanarak adalet önünde hesap verirler'' diye konuştu.

Zanlının yakalanmasından mutlu olduklarını kaydeden Erbaş, şöyle devam etti: ''Elbette ki kızım bir daha aramızda olmayacak. Onun yerini hiçbir şey dolduramayacak. Ancak böyle bir caninin toplum içerisinde dolaşmamasından dolayı mutluyum. Hollanda polis teşkilatına ve Türk hükümetine sonsuz teşekkür ediyorum. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, olayın başından sonuna kadar takipçisi oldu. Herkes acımızı paylaştı. Herkese şükran borçluyum.''

Erbaş, yarın Hollanda'ya gideceklerini belirterek, kızının işlerini, torunlarının okul hayatını ve soruşturmayı yakından takip edeceklerini söyledi.

Arzu Çakmakçı Erbaş, 10 Ağustos tarihinde Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da Geuzenveld semtinde işlettiği ''Moedersschoot'' adlı çocuk yuvasının yakınına arabasını park ettiği sırada, kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede ölmüştü.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/katil-zanlisi-yakalandi-7643.htm

https://www.olay53.com/haber/rizeli-arzuyu-turk-mu-oldurdu-7575.htm

https://www.olay53.com/haber/kizinin-olduruldugunu-hissetmis-7308.htm

https://www.olay53.com/haber/rizeli-arzu-erbas-olduruldu-video-7224.htm

https://www.olay53.com/haber/arzu-erbasin-evinde-gozyasi-7225.htm