Rıdvan DİLMEN

Rıdvan DİLMEN

Lige Bursa ayarı

Lige Bursa ayarı

Bursaspor’un Belediye maçından da üç puan çıkarması hem derbinin, hem de Beşiktaş-Eskişehir maçının stratejisini etkileyecek. Puan farkı açılacak, herkes strese kapılacak, kaybedenler havlu atacak...

Pazartesi akşamı saat 20.00’den önce herkes kendini şampiyon adayı olarak görüyordu. Ne Beşiktaş cephesi Eskişehirspor maçı, ne de Galatasaray ile Fenerbahçe oynayacakları derbi öncesi Bursaspor’un iki maç yapacağını hesapladı.

Bursaspor saat 22.00 itibariyle üç puanı cebine koydu, en yakın rakibi ile puan farkını beşe çıkardı. Ve önümüzdeki haftanın ilk maçını yine onlar oynayacak. Şayet İstanbul Büyükşehir Belediye maçını da kazanırlarsa fark daha da büyüyecek. İşte bu durum hem Beşiktaş-Eskişehir maçına, hem de Galatasaray -Fenerbahçe derbisine direkt etki yapacak. Tüm stratejilerin değişmesine, oyuncuların morallerinin bozulmasına neden olacak. Hele derbide ne şiş yandı, ne kebap durumu çıkarsa hem Galatasaray, hem de Fenerbahçe birlikte havlu atar. Kaybeden zaten gidecek, kazanan ise sadece ümidini devam ettirecek. Yani Bursaspor kadar şansı bulunmayacak. Aynı şeyler Beşiktaş için de geçerli. Sonuçta herkes sıfır kredi ile devam ediyor.

Fenerbahçe, Gaziantepspor karşısında Antalya maçının benzerini oynadı. Birinci dakikadan son dakikaya kadar. İki maçta da ilk yarının ortalarında öne geçip skoru korumaya gittiler. Tek farkla, bu kez şahane bir gol attılar.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Rıdvan DİLMEN Arşivi