Rıdvan DİLMEN

Rıdvan DİLMEN

Sosa kanatlandırır

Sosa kanatlandırır

Arjantinli süper yıldız, Mersin karşısında nefis frikik golüyle 3 puanı getirdi. Sosa'nın rakip ağları sarstığı 3 maçta Beşiktaş 9 puan aldı

Beşiktaş erteleme maçında hafta sonu G.Saray'ı deviren moralli Mersin İY'yi ağırladı. Siyah-beyazlılar, rakip kalede pozisyon bulmakta bir hayli zorlanırken kazanılan frikikte Jose Sosa sahne aldı.

Arjantinli futbolcu bir ressamın fırçasını kullandığı ustalıkla sağ ayağıyla topa hareket kazandırdı, süzülen top ağlarla buluştu. Mersin 'in kilidini Sosa'nın nefis golüyle aşan Beşiktaş Arjantinli yıldızının ağları sarstığı 3 maçta 9 puan aldı.

Kartal en çok gol bulduğu zaman aralığı olanson yarım saatte (27 gol) bir kez daha rakibini yıkarken gecenin kahramanı Sosa şunları söyledi: "Topu tam göndermek istediğim yere vurdum ve golü attım." Bu golü yiyen kaleci Muammer, "Sosa güzel vurdu, zaten topu görmedim" dedi

Top falan konuşamam 

Futbol konuşacak durumda değilim. Karşılaşmayı da doğru dürüst izlemedim. Haberleri takip ettim. Maça değil,

Ankara'dan gelen haberlere baktım.

Şu ortamda top falan konuşamam.

Futbol konuşmak istemiyorum. Ankara'da yaşanan terör olaylarını kınıyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Rıdvan DİLMEN Arşivi