Alihan TELATAR

Alihan TELATAR

Rizespor'a Bir Haller Oldu !

Rizespor'a Bir Haller Oldu !

Rizespor’a tuhaf bir haller oldu. Lige iyi başlayan ve dolayısıyla üzerine koyarak gitmesi gereken Yeşil-Mavili takım futbol olarak sanki düşüşe geçti. Göztepe maçını son dakikada kalesinde gördüğü gol ile kaybeden Rizespor’u bu maçtan farklı mağlup olmasından kurtaran isim ise kalecisi Davit olmuştu. Başarılı file bekçisi dün akşam da Samsunspor karşısında takımına 3 puan kazandıran isim oldu. Rizespor’un golünü Jallow attı. Ancak Davit yapmış kritik kurtarışla Samsunspor’a gol şansı tanımadı.

Rizespor maça kötü başladı ve ilk yarı çok kötü oynadı. İlk bölümde oyunun üstünlüğü konuk Samsunspordaydı. Rizespor pas yapamadı, organize atak geliştiremedi, futbolun gereklerini yerine getirmedi. Maçın ikinci yarısında Fahri’nin oyuna girmesi Rizespor’un orta sahasına biraz canlılık getirdi. Bununla da rakip kalede biraz daha fazla gözüktü.

Rizespor’da Hakan’ın rakiplerini geçerek attığı top kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Jallow takımına 3 puan getiren golü attı. Evet dün Rizespor için olumlu konuşulacak pozisyonda buydu. Zaten bu da bu gol oldu. Rizespor bu maçı kazanmışsa kalecisine ve Samsunsporlu futbolcuların beceriksizliğine borçlu. Dolayısıyla Engin Korukır, gerekli önlemleri almalı. Özellikle kendi sahasında çok daha etkili olmalı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Alihan TELATAR Arşivi