Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

Rizespor'da Eksik Çok

Rizespor'da Eksik Çok

Türkiyede birçok kulübün stadı yokken tesisleri kullanılmayacak durumdayken stadıyla ve tesisleriyle Avrupa standartlarında olan modern bir Rizespor kulübü eksik olan şey ise alt yapı tesisleri. Yıllardır Rizespor'da inanılmaz paralar harcandı. Sonunda olan bir hiç. Keşke o günden bu güne alt yapıylada biraz ilgilenilseydi. Ama yine geç kalınmamıştır ve tekrar tekrar ediyorum alt yapıya modern bir tesis yanında onların antreman yapabilecegi bir kaç çim saha yapılmalıdır. Dışarıdan gelecek futbolcular burda kalmalı ve birkaç sene sonra herkes görecek, alt yapıdan ne kadar yıldız futbolcu çıkacak. Dışarıdan transfer yapmamıza gerek kalmayacak bir senede böyle deneyelim. İnanın başarılı olacağız.

Birde içimi acıtan birşey var. Rizespor istanbul'dan yönetilmeye devam ediyor. Transfer görüşmeleri anlaşmalar istanbulda yapılıyor. Rizespor sevenleri buna tepkili futbolcularla Rize'de anlaşıp şehir stadında seyirciler davet edilip gerekenler yapılabilir. Rizespor maçlarını istanbul'da degil Rize'de oynayacak yönetimden biraz halka kulak vermelerini ve duyarlı olmalarını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
7 Yorum
Osman ÖKSÜZ Arşivi