Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

Takım Olmayı Başardık

Takım Olmayı Başardık

Son beş yıl içerisinde harcanan yüksek meblalar yapılan birçok transferler ve kaçan şampiyonluklar...

Yapılan transferler bu liglerin en iyi futbolcularıydı. Ama unutulan şuydu. Takımla şehrin bütünleşmesi sağlanamadı. Taraftarlar takıma tam inanmamasıydı ve takımın başına Mustafa Denizli getirildi.

Önce ne yaptı. Kendi ekibini getirdi. İstediği futbolcuları aldırdı. Kulüpte birçok yenilik getirdi. Bunun sonucunda ben Göztepe maçında takımın galip gelmesinden çok  taraftarın teknik direktörüne ve takıma inanmasını gördüm. İlk kez takımın bireysellikten çok Cernat'ın önderliginde bir takım olmasıydı. Bu takım birkaç hafta sonra futbolcular birbirlerini tanıdıktan sonra çok daha iyi futbol oynayacaklarını ve şampiyonluğun bize yakın olduğunu düşünüyorum

Ve en önemlisi yapılan transferler. Genç ve yetenekli futbolcular özellikle Oğuzhan, Eren ve Sercan bu takım lige çıksa bile oynayabilecek futbolcular. Göztepe maçına gelince maçı seyircisinin desteğini alarak çıkan Rizespor hırslı mücadele gücü ve temposu yüksek ve her bölgede pres yapan bir takım izledik. Artık oynanan futbol bize zevk veriyor.

Cernat'a bir parantez açmak istiyorum. Çok yetenekli izlerken zevk veren bir futbolcu. Duran toplardaki ustalığı, milimetrik ara pasları, Rizespor'a çok şey katacak. Önümüzde oynanacak Samsun deplasmanı var. Geçen haftada söylediğim gibi en zor deplasmanımız Samsun. İyi transferler yaptı, iyi bir takım oldu. Samsun'da alacağımız puan veya puanlar Rizespor'un önünü tamamen açacaktır. Zor bir maç olacak ben yine söylüyorum. Mustafa Denizli'nin tecrübesiyle bu zor olan Samsun maçınıda inşallah geçeceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Osman ÖKSÜZ Arşivi