Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

SON 11 FİNAL

SON 11 FİNAL

Boluspor maçını geride bıraktık ve geriye 11 tane maçımız kaldı.

Puan cetvelinde yukarıya tırmanışımız devam ediyor. Her hafta birbirinden zorlu maçlar oynuyoruz. Örnegin bu hafta bolu maçı gibi.. Boluspor bence teknik ekibiyle, sezon başı transfer ettikleri futbolcularla bu ligin en iyi ekiplerinden biri. Rizespor'a yenilmiş olmalarına rağmen oynamış oldukları futbol beğeni topladı bence. Bu lig bitene kadar Boluspor şampiyonluğu kovalayacaktır.

Rizespor'a gelince.. Geçen hafta alınan Samsunspor mağlubiyetinden sonra teknik direktör Mustafa Denizli ekibini çabuk toparlamış gözüktü. Maça iyi başlayan bir Rizespor, ikinci yarı golü bulduktan sonra oyundan düşen ve geriye yaslanan bir Rizespor izledik. İyi futbol oynamasakta en azından futbolcular iyi mücadele ettiler. İyi oynamadan puan cetveline 3 puan yazdırmakta güzel birşey. Hemde rakibimiz olan Boluspor maçında....

Takımın lideri konumunda Cernat'ın sakatlığı bizim için bir dezavantajdır. inşallah kısa zamanda takımdaki yerini alır. Şimdi önümüzde 11 tane final maçımız kaldı. Kendi sahamızda 6 deplasmanda 5 maç oynayacağız. İçerdeki 6 maçımızı alıp deplasmandan getireceğimiz bir veya iki galibiyet bizi hedefimize ulaştıracaktır.

Bize düşen görev içerdeki maçlarda trübinleri doldurmak ve takıma 90 dakika destek vermektir. İnanın seyircinin desteğiyle futbolcular daha iyi konsantre olup maçları kazanacaklardır. Bu hafta oynayacağımız Kartalspor, ikinci yarı takımını güçlendirdi. İyi bir ekip, zor bir maç olacak. Ama inşallah seyircinin desteğiyle bu maçtanda galip geleceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Osman ÖKSÜZ Arşivi