Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

Şampiyonluk Çok Yakın

Şampiyonluk Çok Yakın

Adanasporu 1-0 yenerek zor bir maçı daha geride bıraktık. Adanaspor hedefi Rizespor'u yenip ilk 2 şansını devam ettirmek Rizespor'un hedefi Adanasporu yenip ilk 2 için daha avantajlı duruma geçmekti.

Adanaspor  daha önceki maçlara göre defans ve orta sahayı daha kalabalık tutup kontrataklarla gölü hedeflemişti Rizespor ise oyunu kenarlara yıkıp Cenk Ahmet ve Eren'in getireceği toplarla gol aradı. Depetris lede net pozisyonlar buldu. Rizespor  futbol olarak çok zevk vermesede sonuca gitmesini bildi.

Mustafa denizlinin takıma getirdiği en önemli katkı hırs ve mücadele. Sahada futbolcular herşeyi yapıyorlar. Buda bence başarıyı getiriyor. Futbocuların teknik direktör Mustafa Denizli'ye inanması. Mustafa Denizli'nin bu ligde nasıl maç kazanılacağını bilmesi önemli etkenlerden bir kaçı...

Önümüzde 6 maçlık bir periyod kaldı.1461 Trabzonun üst lige çıkamadığına göre tek rakibimiz manisa vardır. Manisanın çok zorlu maçları var. Rizesporun içeride oynayacağı 3 maçını galip bitirdiği takdirde rahatlıkla şampiyonluk ipini göğüsleyeceğine inanıyorum. Rizesporlu futbocular böyle mücadele ettikten sonrada kolay kolay yenilmezler...şŞmpiyon olduktan sonra işimiz dahada zorlaşacaktır.

Süper lige çıktıktan sonra Mustafa Denizliyle uzun süreli bir anlaşma yapılmalıdır. Süper ligde asansör takım değilde kalıcı bir takım olunmalıdır.

Hayalimiz olan modern bir alt yapı tesisleri yapılmalıdır. Rizesporu kurtaracak bu alt yapı tesisleridir. Bunuda hocamız mustafa denizli yaptırabilecek güçtedir. Bunlar şampiyon olduktan sonra yapacağımız işlerdir.

Bu hafta oynayacağımız Karşıyaka ligin ikinci yarısında yeni bir takım kurdu. Hırslı ve mücadele eden bir ekip forvetlerinde banahene adında etkili bir forvetleri var. Kolay bir maç olmayacak. Ama ben rizesporun  puan ve puanlarla döneceğine inanıyorum.

Seyirciye düşen iş içerdeki maçlarda türbinleri tamamen doldurmak taşkınlık yapmamak  şampiyonluğu doya doya yaşamak dileğiyle........
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Osman ÖKSÜZ Arşivi