Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

Galibiyet Güzel

Galibiyet Güzel

Zor bir maçı daha geride bıraktık. Rizespor'un kazanması gereken bir maçtı. Skor rahat gibi gözüksede maçın bazı bolümlerinde hayli zorlandı. Maça Konyaspor hucumu daha fazla düşünen, daha fazla pas yapan, maçı daha fazla isteyen görünüm içerisindeydi.

Rizespor ise biraz daha kapanan hucuma uzun toplarla çıkmak isteyen,hızlı ve çabuk futbolcularıyla gol arayan bir görüntü çizdiler. Özellikle Eren ve Cenk Ahmet'lede başarılı oldular. Belki Rizespor etkili bir futbol oynamadı ama skor  ve puan olarak istediğini aldı. Maça çıkarken konyaspor ilk 6'ya kalıp play off oynamak. Rizespor ise işini şansa bırakmayıp ilk 2'den direkt çıkmak düşüncesindeydi.

Rizesporun ilk 2 şansı yine devam etmekte.. Rizespor'un geriye 8 maçı kaldı, 4 ü içeride 4'ü dışarıda. Ben yine söylüyorum. İçeride alacağımız 4 galibiyet ve dışarıda 1 galibiyet bizi ilk 2'den çıkaracaktır. Tabiiki maçlar oynanmadan kazanılmıyor. İçeride oynayacağımız birbirinden zor 4 maçımız var. Adanaspor, Vestel Manisaspor, Ankaragücü ve 1461 Trabzonspor.

Bize düşen görev trübinleri doldurmak ve takıma 90 dakika destek vermektir. Bu hafta ise deplasmanda lig lideri Kayseri Erciyesle oynayacağız. Erciyes bu ligin bana göre en iyi takımı. İyi futbol oynuyorlar ama yenilmez değiller.

En büyük zaafları içerde oynadığı maçlar. 51 puanın 30 puanını dışarıda, 21 puanı ise içeride almışlar. Yani içeride sorun yaşıyorlar. Ben bu hafta tecrubeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin Erciyesspor'un zayıf noktalarını bulup zaaflarından faydalanacağını puan ve puanlarla döneceklerine inanıyorum.....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Osman ÖKSÜZ Arşivi