Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

ŞAMPİYONLUĞA ADIM ADIM

Rizespor zor bir deplasmanı daha geride bıraktı. Son dakikalarda bulduğu golle beraberliği  bulup puan kaybetmesine rağmen haftayı karlı kapatan takım oldu.

Maça gelince Urfaspor daha istekli maçı daha fazla isteyen takım görüntüsündeydi. Futbolcuların birbirine olan centilmenliği ve taraftarların güzel görüntüleri gözlerden kaçmadı. Oynanan futbol kimseyi tatmin etmesede  Rizespor şampiyonluğa çok yakındır bence. Matematiksel olmasada bu iş bitmiştir. Bunu başaran Mustafa Denizli ile konuşulup uzun vadeyle anlaşılmalıdır.

Bu takım bütün imkanlara rağmen son 5 yılda 10 dan fazla teknik direktör 100 yakın futbolcu transfer etmiş başarılı olamamış bu başarıyı Mustafa Denizli ile yaşamıştır. Bu mücadeleyi  yapan teknik ekip ve futbolcuları tebrik ederim. Kalan 3 maçı bitirip sevincimizi yaşayıp yavaş yavaş seneyi düşünmemiz gerekir. Süper ligde küme düşen mersinidmanyurdunun başarısızlığı incelenmelidir.

İyi ve çok futbolcu almalarına rağmen başarısız olmuşlardır. Rizespor'da mevcut kadrosunu çok bozmadan nokta transferler yapılmalıdır. Çok futbolcu almak  başarılı olmak değildir. Bundan sonra Rizespor yönetim kurulunun yapacağı en önemli iş yıllardır söylediğimiz moder alt yapı tesisleridir. Şampiyonluktan gelecek paranın bir kısmı bu işe ayırmak yeterlidir. Rize'de arazi sıkıntısı var en uygun yer dolgu alanıdır. Bu alt yapı tesisleri şu anda Rize'de yapılacak bütün projelerden bence önemlidir. Çocuklarımızın önünü açacak ve Rizespor akademisinden yetişecek yetenekler Rizespor'un daha başarılı olmasını sağlayacaklardır. Bu hafta oynayacağımız Ankaragücü maçı bir karnaval havasında olmalı. Tribünleri dolduracak taraftarlar taşkınlık yapmamaları gerekir.

Maça küfür etmeye kavga etmeye değil eğlenmeye  gitmemiz gerekir başarıda ve başarısızlıkta alkışlamak gerekir. O zaman bir maçtan doya doya zevk alırız......

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Osman ÖKSÜZ Arşivi